Gener bundet til forhøjet blodtryk Fundet i sorte amerikanere

October 2 by admin

Gener bundet til forhøjet blodtryk Fundet i sorte amerikanere


Sorte amerikanere er mere tilbøjelige til at udvikle højt blodtryk end hvide, og nu en stor ny undersøgelse har peget fire fælles genetiske variationer, der påvirker deres risiko.

Undersøgelsen omfattede næsten 30.000 sorte amerikanere på 19 steder over hele USA og er den største undersøgelse for at se på, hvordan gener påvirke blodtrykket hos sorte mennesker, ifølge forskerne.

Efterforskerne påpegede, at de fleste gen opdagelser til dato har været i hvide mennesker og bemærkede, at tidligere undersøgelser i sorte undladt at identificere gener associeret med blodtrykket.

Gener tegner sig for 40 procent til 50 procent af en persons risiko for forhøjet blodtryk (hypertension). De fire genetiske variationer er identificeret i denne undersøgelse påvirker også andre racemæssige / etniske grupper, bemærkede forskerne. Andre risikofaktorer for højt blodtryk omfatter livsstil, kost og fedme.

Undersøgelsen bekræftede også den rolle, som andre gener i at øge risikoen for forhøjet blodtryk.

"Ud over deres uforholdsmæssige lidelser, hypertension forekommer tidligere i livet for afroamerikanere i forhold til personer af andre ophav," undersøgelse co-ledende forfatter Xiaofeng Zhu, professor i epidemiologi og biostatistik ved Case Western Reserve University, sagde i et universitet pressemeddelelse . "Derfor er det vigtigt at studere denne population for bedre at forstå den genetiske modtagelighed for hypertension."

Resultaterne blev offentliggjort for nylig i American Journal of Human Genetics.

"Selv om det er ukendt, hvordan generne regulere blodtrykket, vores resultater bidrage til en bedre forståelse af blodtryk veje, der kan føre til den fremtidige udvikling af target lægemiddel til hypertension og kan guide terapi for klinisk pleje," Zhu tilføjet.

Undersøgelse co-ledende forfatter og genetiker Brendan Keating, for Center for Anvendt Genomics på Børnehospitalet i Philadelphia, bemærkede, at "forskningsresultaterne ikke har umiddelbare konsekvenser for behandling, men håbet er, at opdage gener associeret med sygdomsrisici vil bringe forskere tættere på biologiske veje og kan foreslå brugbare mål for nye behandlinger. " Keating er også med Institut for pædiatri ved University of Pennsylvania.

Related Articles