Gene Undersøgelse kaster lys over ofte dødelig Heart Betingelse

June 12 by admin

Gene Undersøgelse kaster lys over ofte dødelig Heart Betingelse


Forskere har peget en genetisk risikofaktor for en potentielt fatal hjerte problem kaldes thorax aorta dissektion.

Den livstruende tilstand var årsag til den pludselige død skuespiller John Ritter i 2003 i en alder af 54.

Nu genetik forskere ved University of Texas Health Science Center på Houston og Baylor College of Medicine fandt, at mennesker med gentagelser i DNA i en region af kromosom 16, betegnet 16p13.1, har en 12 gange øget risiko for thorax aortaaneurisme en unormal bule forårsaget af svaghed i væggen af ​​aorta, den største arterie i kroppen. Den aneurisme kan føre til en aortadissektion - en sædvanligvis fatal tåre i aorta.

De nye resultater blev offentliggjort juni 16 i online tidsskriftet PLoS Genetics.

"Resultaterne af denne undersøgelse kunne påvirke den kliniske pleje, fordi det ser patienter med 16p13.1 gentagelser har en aggressiv form for bryst aorta sygdom, der forårsager aneurismer at dissekere på mindre diametre," undersøgelsens ledende forfatter, Dr. Dianna Milewicz, professor og Den præsident George HW Bush stol i kardiovaskulær forskning, og direktør for medicinsk genetik division på University of Texas Medical School på Houston, sagde i et tidsskrift pressemeddelelse.

"Når lægerne kan bruge hele genomet, ville folk med gentagelser i 16p13.1 skal have deres aortaer overvåget," Milewicz sagde.

Hvert år i USA, omkring 10.000 mennesker dør af thorax aortaaneurisme og dissektion, hvilket gør det den 15. hyppigste dødsårsag i nationen, ifølge baggrundsinformation i pressemeddelelse.

Mens aneurismer har som regel uden tydelige symptomer, indtil de dissekere eller blive meget stor, det amerikanske National Library of Medicine, at den mest almindelige tegn på aortadissektion er en pludselig alvorlig indsættende brystsmerter beskrives som en skarp, tåreflåd sensation.

Related Articles