Gene Undersøgelse kaster lys over kropsur link til Diabetes

December 22 by admin

Gene Undersøgelse kaster lys over kropsur link til Diabetes


Forskere studerer sammenhængen mellem diabetes og et hormon, der påvirker din såkaldte "krop ur" har identificeret en genetisk mutation i receptoren for hormonet, melatonin, som kan for at øge risikoen for sygdommen.

Konstateringen kunne bidrage til at forbedre vurderingen af en persons risiko diabetes og kan også føre til udvikling af personlige behandlinger, ifølge undersøgelsen offentliggjort i 29 januar online udgave af tidsskriftet Nature Genetics.

Forskerholdet fra Imperial College London fandt, at mennesker, der har sjældne genetiske mutationer i receptoren for melatonin har en stærkt øget risiko for type 2-diabetes.

Melatonin styrer kroppens søvn-vågne cyklus. En tidligere undersøgelse fandt, at mennesker med fælles variationer i genet for melatonin receptor MT2 har en let øget risiko for type 2 diabetes.

Denne ny undersøgelse opdagede, at have nogen af ​​fire sjældne mutationer i MT2 er forbundet med en seks gange øget risiko for at udvikle type 2 diabetes.

Melatonin styrer frigivelsen af ​​insulin, som regulerer blodsukkeret. Mutationer i MT2 gen kan forstyrre forbindelsen mellem krop ur og insulin frigivelse, hvilket resulterer i unormal kontrol med blodsukkeret, forklarede forskerne.

For deres studie, efterforskerne undersøgte MT2 genet i mere end 7.000 mennesker. De identificerede 40 varianter, der er forbundet med type 2-diabetes, hvoraf fire er meget sjældne og gør receptoren ude af stand til at reagere på melatonin. Effekten af ​​disse fire varianter blev derefter bekræftet i en yderligere gruppe på næsten 12.000 mennesker.

"Blodsukkerkontrol er en af ​​de mange, der er reguleret af kroppens biologiske ur. Denne undersøgelse bidrager til vores forståelse af, hvordan det gen, der bærer en plan for en nøglekomponent i uret kan påvirke folks risiko for diabetes," lederen af ​​undersøgelsen Philippe Froguel , fra School of Public Health, sagde i et Imperial College London pressemeddelelse.

"Vi fandt meget sjældne varianter af MT2 gen, har en langt større effekt end mere almindelige varianter opdaget før. Selv om hver mutation er sjælden, de er fælles i den forstand, at alle har en masse meget sjældne mutationer i deres DNA. Katalogisering disse mutationer kan vi meget mere præcist at vurdere en persons risiko for sygdom på grundlag af deres genetik, "Froguel tilføjet.

Mens undersøgelsen fundet en sammenhæng mellem mutationen og diabetes risiko, det ikke finde en årsag-virkning-sammenhæng.

Related Articles