Gene 'Kort' for kræft i æggestokkene Giver Nye spor på behandling

September 1 by admin

Gene 'Kort' for kræft i æggestokkene Giver Nye spor på behandling


I den største sådan undersøgelse af enhver tumortype til dato, videnskabsfolk siger, at de har forstået en dybdegående kig på gener, der kan hjælpe med at drive aggressiv kræft i æggestokkene.

Opfyldelsen, som kan føre til en bedre forståelse af denne "tavse dræber", og måder at behandle det, kommer som en del af The Cancer Genome Atlas (TCGA) Research Network. Projektet blev lanceret i 2006 af det amerikanske National Cancer Institute og den amerikanske National menneskelige genom Research Institute.

"Vi har nu et kort, der fortæller kræftforskning samfund hvor de skal lede, og hvad de skal arbejde med i fremtiden," forklarede undersøgelse ledende forfatter Paul T. Spellman, som har ledet sin forskning, mens en ansat forsker ved Lawrence Berkeley National Laboratory i Berkeley, Californien. "Offentligheden skal vide, at dette ikke er et svar i sig selv. Men før dette blev vi hovedsageligt gør gæt. Nu er vi faktisk har en meget god køreplan."

Resultaterne offentliggøres i juni 30 spørgsmålet om Nature.

Ifølge den amerikanske Cancer Society, kræft i æggestokkene er den femte mest almindelige kræftform blandt kvinder, men det er især dødbringende, fordi det ofte er fanget for sent for effektiv behandling. Næsten 14.000 amerikanske kvinder døde af kræft i æggestokkene i 2010, sagde Kræftens Bekæmpelse.

Den nye genomforskningen kigget specifikt på høj kvalitet serøs ovarie adenocarcinom (HGS-OvCa), den mest almindelige form af sygdommen, som tegner sig for omkring 85 procent af alle kræftdødsfald i æggestokkene. Ser man på 316 tumorer, forskerne fokuseret på, hvad der kaldes "hel-exome sekventering," at undersøge de områder af genomet, der beskæftiger sig med proteinproduktion. Disse typer af undersøgelser, sammen med andre, er også gennemført på en anden 173 ovarietumor prøver.

"Dette batteri analyser er et stort skridt op i karakterisering af mange forskellige former for ændringer, der kan forårsage kræft, i dette tilfælde kræft i æggestokkene," Spellman forklaret.

Blandt nogle af de vigtigste resultater:

  • Der synes at være fire forskellige undertyper af HGS-OvCa samt fire flere yderligere relaterede undertyper, der er baseret på den genetiske scanning.
  • Abnormiteter stede i et centralt gen, kaldet TP53, blev fundet i næsten alle (96 procent) af patienter diagnosticeret med disse tumorer.
  • Lidt over hver femte af tumorerne viste sig at have tumor mutationer i BRCA1 og BRCA2 gener, som længe har været forbundet med risici for både æggestokkene og brystkræft. I dette tilfælde patienter, hvis kræft, der disse mutationer havde bedre overlevelsesrater end dem, der ikke gjorde.
  • Samlet specifikke mønstre i 108 gener blev også knyttet til dårligere overlevelse, mens de for andre 85 gener blev knyttet til bedre resultater. Patienter med genetisk aktivitet anses "ringe" viste sig at have 23 procent kortere overlevelse end dem uden sådanne genetiske afvigelser.

Den genomiske scanning peger også på forjættende nye kundeemner for potentielle behandlinger, siger forskerne.

For eksempel kortlægning viste også 68 gener, der kan blive relevante terapeutiske mål for medicin - enten lægemidler som allerede er godkendt til behandling af cancer af den amerikanske Food and Drug Administration eller narkotika stadig er under udvikling, bemærkede forskerne.

Ifølge holdet, så mange som halvdelen af ​​alle de aggressive tumorer i æggestokkene, de studerede kan reagere på medicin, der fokuserer på genetiske svagheder i tumoren til at hjælpe fremkalde kræft celledød.

Dr. Andrew Berchuck, direktør for gynækologisk kræft programmet på Duke Cancer Institute i Durham, NC, sagde, at det vigtigste punkt her er, at "ikke alle ovariecancer er ens."

"Hvad er dybest set blevet gjort her er en obduktion," forklarede han. "En retskemisk analyse af tumorer. Og hvad de finder, er, at de molekylære forandringer, der sker i et tilfælde af kræft i æggestokkene kan være dramatisk forskellig fra hinanden med hensyn til, hvad der er gået galt i form af cellevækst og celledød," tilføjede han .

"Det var mistænkt for at være tilfældet," sagde Berchuck, som også er medlem af TCGA ovariecancer arbejdsgruppe, og en talsmand for Fonden for Kvinders Cancer. Men "ingen har nogensinde kortlagt det i ekstraordinære detaljer som dette før, så vi kan begynde at forstå biologi og grundlæggende årsager til, hvad der foregår," påpegede han.

"For patienter, hvad der er vigtigt er, at vi nu kan se på en individuel kræft og karakterisere de molekylære forandringer, der har forårsaget, at specifikke kræft opstår,« Berchuck sagde. "Og så disse ændringer bliver terapeutiske mål til behandling, at især kræft. Så det virkelig indvarsler potentialet for personlig medicin, hvor du ikke behandle alle ovariecancere på samme måde. Selvfølgelig er det et stort spring mellem denne viden og at kunne gøre noget ved det. Men det er et stort skridt i den rigtige retning. "

Related Articles