Gene Bag Psoriasis identificeret, siger forskerne

October 11 by admin

Gene Bag Psoriasis identificeret, siger forskerne


Forskere siger, at de har identificeret det første gen er direkte forbundet med den mest almindelige form for psoriasis, kendt som plaque psoriasis.

"Vi har søgt efter næsten to årtier for at finde et enkelt gen er forbundet med plaque psoriasis," undersøgelse ledende forfatter Anne Bowcock, professor i genetik ved Washington University School of Medicine i St. Louis, sagde i et universitet pressemeddelelse. "Individuelt, de sjældne mutationer, vi har fundet sandsynligvis indebære en høj risiko for sygdommen, og vi tror, ​​de vil være vigtigt i søgningen for at finde nye og mere effektive behandlinger."

Ved udførelse af undersøgelsen, brugte forskerne banebrydende DNA-teknologi til at afdække en sjælden mutation i CARD14 gen i en stor familie af europæisk afstamning med en høj forekomst af plaque psoriasis og psoriasisgigt. De fandt også mutationen mellem flere medlemmer af en udvidet familie fra Taiwan, der havde den betingelse, som er karakteriseret ved tørre, hævede, røde pletter dækket med sølvfarvede skæl.

Den genetiske mutation blev også identificeret i en 3-årig pige med en alvorlig og sjælden form for psoriasis, men i dette tilfælde den betingelse ikke var arvet. Hun udviklede tilstand efter at være blevet behandlet for en staph infektion.

"Det er vigtigt, fordi det fortæller os, at CARD14 alene plus en miljømæssig udløser er nok til at forårsage psoriasis," Bowcock forklaret. "Du behøver ikke brug for noget andet. Dette understreger virkelig betydningen af ​​at finde sjældne mutationer for almindelige sygdomme som psoriasis."

Resultaterne tyder på, at immunceller er kun en sekundær årsag til psoriasis. Overfladefejl, forskerne erklærede, er den største synder bag tilstanden.

Noterer sig, at familiemedlemmerne undersøgte, der havde psoriasisgigt havde også CARD14 mutation, undersøgelsens forfattere foreslog den sjældne mutation kan også være involveret i mindst en anden form for psoriasis samt en invaliderende form for gigt.

"Nu har vi en meget klarere billede af, hvad der sker i psoriasis," Bowcock afsluttet. »Og nu med alle former for nye terapeutiske mål, der ligger inden for CARD14 vej, området er vidt åben."

Forskningen blev udgivet online på forhånd for trykte udgave i to separate papirer i maj 4 spørgsmålet om American Journal of Human Genetics.

Ca. 7,5 millioner amerikanere har psoriasis, undersøgelsens forfattere noteret.

Related Articles