Første enhed til behandling af migræne med aura Godkendt

September 11 by admin

Den første enhed til behandling af migræne smerte, når hovedpinen er efter en ofte synsforstyrrelser kaldes en aura er blevet godkendt af den amerikanske Food and Drug Administration.

Den Cerena Transcranial Magnetic Stimulator (TMS) holdes til bagsiden af ​​hovedet og brugeren trykker på en knap for at frigive en impuls af magnetisk energi. Dette stimulerer hjernens occipital cortex, hvilket kan reducere eller eliminere migræne-associerede smerter, FDA sagde i en pressemeddelelse.

Enheden blev testet i et klinisk forsøg med 201 personer med det meste moderat til stærk migræne. Næsten 38 procent af folk med migræne smerte var smerte-fri to timer efter brug, sammenlignet med 17 procent af folk, der anordningen ikke bruge, siger FDA. Enheden blev ikke evalueret blandt mennesker med andre end dem med migræne indledes med aura hovedpine, sagde agenturet.

Blandt de sjældne indberettede bivirkninger var bihulebetændelse og svimmelhed. Apparatet bør ikke anvendes af folk med metaller i hoved, hals eller overkrop, eller af folk med en implanteret medicinsk enhed, såsom en pacemaker eller dyb hjerne stimulator, siger FDA.

Den Cerena TMS er produceret af eNeura Therapeutics, der er baseret i Sunnyvale, Californien.

Related Articles