Forsikring for mennesker med helbredsproblemer

July 11 by admin

Under udefinerede helbredsproblemer eller en allerede eksisterende tilstand kan gøre det næsten umuligt at finde sygesikring. Private forsikringsselskaber, statslige regeringer og den føderale regering har trådt til for at skabe måder for disse personer stadig finde sundhedsvæsenet, når det ellers ikke ville være tilgængelige. Denne dækning tillader folk at leve længere bor sammen med en forbedret livskvalitet.

Højrisikoforsikring Pools

Højrisikoforsikring pools er skabt i samarbejde med statslige myndigheder som et middel til at give sundhed dækning alternativer til "un-forsikres." En højrisikoforsikring pool fungerer som en stor medicinsk plan med fradragsberettigede indstillinger på lige fod med almindelig sygesikring. Den eneste forskel opstår, når dem, der deltager i planen indebærer en høj risiko for sygdom eller skade på grund af en allerede eksisterende tilstand. Ifølge National Association of Health Underwriters, med henblik på at kvalificere sig til forsikring forbrugerne højrisiko må ikke kvalificere sig til sygesikring gennem en arbejdsgiver eller en anden gruppe agentur. Forbrugerne kan ansøge om højrisiko forsikringspuljer direkte gennem delstatsregeringen eller med en privat forsikring agentur.

Allerede eksisterende tilstand Insurance Plan

Den allerede eksisterende program forsikring plan opstod som en del af 2010 Patient Beskyttelse og økonomisk overkommelig pleje Act, og modtog mere end $ 5 milliarder i føderale midler. Præmier for dem regerede berettiget til allerede eksisterende tilstand forsikring plan er subsidieret at gøre dækningen mere overkommelige. Forbrugerne skal gå mindst seks måneder uden forsikring og har medicinske problemer, der endnu ikke er diagnosticeret med succes. Mens delstatsregeringen eller private organer kan køre andre højrisiko puljer, er det allerede eksisterende tilstand forsikring plan forvaltes direkte gennem hver stats regering.

The Cost of High-Risk forsikring

De, der deltager i højrisiko-forsikringspools kan forvente at betale højere præmier end normalt forsikrede amerikanere. Ifølge nahu, kan forbrugerne forvente at betale præmierne ved 100 til 125 procent af det grundlæggende markedsrente for sygeforsikring. De fleste stater cap de præmier sygeforsikringsselskaber kan opkræve. Nogle stater kræver også forsikring agenturer til at indsende forslag til alle foreslåede præmieforhøjelser og kræver dem til at begrunde, hvorfor er nødvendige stigningerne, før de træder i kraft.

Related Articles