forebyggelse af tilbagefald

November 14 by admin

Relapse forebyggelse er afgørende for succes for opretholdt ædruelighed for en narkoman. Ifølge DraOnline.org, lære at genkende advarselstegn på tilbagefald kan hjælpe med at forhindre en før det sker.

Betydning

Relapse forebyggelse er en igangværende behandling mål og en af ​​de vigtigste prioriteringer i Anonyme Alkoholikere og lignende programmer. Forebyggelse af tilbagefald beskytter misbrugeren forårsager yderligere skade eller re-antænde hendes afhængighed.

Identifikation

En modkørende tilbagefald kan identificeres ved en række negative adfærd, herunder isolation, manglende deltage terapi, kedsomhed og undgåelse af ansvar.

effekter

En tilbagefald til vanedannende adfærd kan føre til tab af selvtillid, skyldfølelse og depression. Det kan også markere begyndelsen på et fuldgyldigt narkotika binge, som kan sættes brugeren i fare for sundheden og juridiske problemer eller død af en overdosis.

Forebyggelse / Solution

Den bedste måde at forhindre et tilbagefald er at være opmærksom på advarselstegn og har en handlingsplan, hvis man optræder. Dette kan omfatte kontrol i en døgnbehandling facilitet, tjekke med din sponsor eller søger råd fra en narkotika-behandling professionel.

Overvejelser

Mens tilbagefald er et uønsket resultat, anses det for en normal del af helbredelsesprocessen. Det er vigtigt ikke at lade et tilbagefald afspore dit engagement til ædruelighed eller lade det blive til en årsag til selv-afskrivninger.

Related Articles