Forældre opfordres til at Håndhæve korrekt anvendelse af barnesæder

January 5 by admin

Forældre opfordres til at Håndhæve korrekt anvendelse af barnesæder


Forkert brug af barnesæder er en væsentlig grund til, at bilulykker forbliver den førende årsag til invaliditet og dødsfald blandt børn i USA, en ekspert advarer.

Forskning har vist, at syv ud af 10 autostole ikke er installeret korrekt, Dr. Karen Judy, lektor i pædiatri afdeling på Loyola University Chicago Stritch School of Medicine, bemærkede i en Loyola pressemeddelelse.

Hun tilføjede, at den korrekte anvendelse af sikkerhed pladser er afgørende for små børn.

"Hvis dit barn vejer mindre end 80 pounds og er kortere end 57 inches, vil sikkerhedssele lå hen over barnets hals og mave. I tilfælde af en ulykke dette lægger pres på følsomme områder med potentiale for alvorlige skader, herunder rygmarv og abdominal personskader eller død. Uanset hvor kort turen, hvis dit barn er i bilen, han eller hun skal være i en barnestol, "Judy sagde i pressemeddelelse.

At hjælpe med at holde børnene sikkert, mens rejser i en bil, tilbød Judy følgende tips:

  • Brug den korrekte type bil sæde for et barns alder, højde og vægt. De fleste spædbarn sikkerhed pladser kun holde op til 22 pounds og bør altid anvendes i en bagudvendt position. Børn i bilsæder ikke står frem, indtil de er ældre end 1 år og vejer mere end 20 pounds. Børn bør fortsætte med at bruge fremadrettede autostole indtil de er ældre end alderen 4 år eller vejer mere end 40 pounds.
  • Børn i alderen 4 til 8 år skal bruge en booster sæde og fortsætte med at gøre dette indtil de er mindst 4 meter 9 inches eller højere, uanset deres alder.
  • Børn under 13 år bør ikke sidde på forsædet, fordi de kunne blive knust af airbags, hvis de installerer.
  • Læs vejledningen, der fulgte med bilen sæde samt din bil instruktionsbog grundigt, inden du installerer autostolen i bilen. Har en professionel kontrol for at sikre sædet er installeret korrekt. Din lokale politistation skal have information om sikkerhed sæde kontrolsteder i dit område.
  • Installer aldrig et sikkerhed sæde på forsædet af en bil.
  • Når et barn er i en sikkerhed sæde, skal selen være i niveau med skuldrene og stropperne skal være sikker og stram.
  • Hvis det er muligt, skal du ikke bruge en brugt bil sæde. Hvis du gør, så sørg for det har aldrig været i en ulykke og har alle de dele, inklusiv instruktioner. Brug aldrig en autostol, der er seks år gammel.

"Ved at tage enkle, men vigtige foranstaltninger, kan forældre beskytte deres børn mod den hyppigste dødsårsag i vores nation," Judy angivet. Hun tilføjede, at "undersøgelser har vist, at ved at tage disse forholdsregler sandsynligheden for dit barn at blive dræbt eller handicappede i et motorkøretøj nedbrud falder markant. Det er en nem måde at spare børnenes liv."

Related Articles