Forældre, der Set, holde sig til regler kan hjælpe Kids Stay Slim

November 3 by admin

Forældre, der Set, holde sig til regler kan hjælpe Kids Stay Slim


Forældre, der er fastsat faste regler om adfærd som TV visning, middag tid og fysisk aktivitet har en tendens til at have børn sundere vægt, en ny australsk undersøgelse finder.

"Børn af forældre, der er fastsat ensartede regler har en lidt lavere body mass index [BMI], de er tyndere," sagde undersøgelse forfatter Pauline Jansen.

Både mødre og fædre, der håndhæves klare retningslinjer havde en lignende effekt på deres børns vægt - uanset deres egen vægt - fundet Jansen, en honorær off-campus stipendiat ved Murdoch Børns Research Institute i Melbourne.

Undersøgelsen omfattede mere end 4.000 børn og deres forældre, som deltog i en langsigtet undersøgelse af australske børn.

Fra 2004, hvor børnene var 4 eller 5 år, forældre rapporterede deres afkom højde og vægt og beskrev deres forældre stilarter fire forskellige tidspunkter hvert andet år.

Jansen fundet en sammenhæng mellem konsekvent opdragelse og sunde vægte hos børn, ikke en årsag-virkning.

Og mens effekterne var ikke stor, de var kun lidt mindre end virkningerne af andre faktorer ofte nævnt som bidrager til et barns sund vægt, såsom amning, siger Jansen, nu forsker ved Erasmus Medical Center i Holland.

Dette tyder på programmer til at hjælpe få børn til en sund vægt bør omfatte snak om forældrerollen stilarter, sagde hun.

Fedme blandt børn er et bekymrende problem for folkesundheden. I USA, 17 procent af børn i alderen 2 til 19 er fede, ifølge det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse, øge risikoen for forhøjet blodtryk, højt kolesteroltal, ledproblemer, diabetes og andre forhold.

Den nye undersøgelse er offentliggjort online November 25, og i december print udgave af tidsskriftet Pediatrics den

Hvad der præcist er forældrenes konsistens? For undersøgelsen, Jansen sagde '' forældrerollen konsistens vi vurderet henviste ikke til livsstilsvaner, men var mere global. Den afspejler i hvilken grad forældrene indstille og sikre overholdelse af alderssvarende instruktioner, regler og forventninger. Vi viste, at denne globale sammenhæng gavner barn BMI. "

BMI er en måling af kropsfedt, der tager højde og vægt i betragtning.

Hvorfor skulle forældre stil påvirker børns vægt? Jansen så ikke på det specifikt. , Spekulerede hun dog, at de, der er i overensstemmelse med forældrerollen '' vil mere sandsynligt at sætte klare forventninger omkring sunde vaner - fx regler om tv-visning, skærm tid og fysisk aktivitet, sengetid rutiner og timingen og typen af ​​fødevarer, der forbruges. "

En ekspert sagde konstateringen er et godt udgangspunkt.

Undersøgelsen '' er en god første start for at se den indflydelse, at begge forældre har "at påvirke et barns vægt, siger Dr. Gloria Riefkohl, en børnelæge på Miami Børnehospital. I fremtidig forskning, sagde hun," vi har brug for at tage en se på indflydelsen af ​​udvidede familier, "sagde hun, såsom effekten af ​​bedsteforældre. Forskerne bør også se på utraditionel familier.

Forældre kan hjælpe fremme sunde vægt i deres børn i en række måder, sagde hun. "Vælg familiens mål, såsom at udøve hver dag og spise frugt og grønt," sagde hun. "Hold styr på hvem der opfylder deres mål, og rose dem, der gør Og når hele familien opnår de mål, gøre noget sjovt sammen -.. Gå i zoologisk have, park eller akvarium, og så videre"

Forældre bør også fokusere på at etablere sunde kostvaner tidligt, Riefkohl sagde: "Det vi spiser er en tillært proces."

Related Articles