For nogle børn, kan autisme symptomer falmer med Age

November 12 by admin

For nogle børn, kan autisme symptomer falmer med Age


Nogle børn, der er diagnosticeret med autisme i en tidlig alder vil i sidste ende kaste alle tegn og symptomer på sygdommen, da de træder puberteten eller unge voksenliv, en ny analyse har gjort gældende.

Om det sker på grund af aggressive indgreb, eller om det kan koges ned til biologi og genetik er stadig uklart, forskerne bemærkede, selvom eksperter har mistanke om det er mest sandsynligt en kombination af de to.

Konstateringen kommer fra en metodisk analyse af 34 børn, der blev anset for "normal" ved undersøgelsens start, på trods af at være blevet diagnosticeret med autisme, før de fylder 5.

"Generelt er autisme set på som en livslang lidelse," sagde undersøgelse forfatter Deborah Fein, professor i departementerne psykologi og pædiatri ved University of Connecticut. "Pointen med dette arbejde var virkelig at demonstrere og dokumentere dette fænomen, hvor nogle børn kan bevæge sig væk fra autisme spektrum og virkelig gå på til at fungere som normale unge på alle områder, og ender integreres i almindelige klasseværelser uden en-til -on support.

"Selvom vi ikke ved præcis, hvad procent af disse børn er i stand til den slags fantastiske resultat, vi ved, det er et mindretal," tilføjede hun. "Vi helt sikkert tale om mindre end 25 procent af dem diagnosticeret med autisme i en tidlig alder.

"Bestemt alle autistiske børn kan få det bedre og vokse med god terapi" Fein sagde. »Men det handler ikke kun om god terapi. Jeg har set tusindvis af børn, der har stor behandling, men ikke når dette resultat. Det er meget, meget vigtigt, at forældre, der ikke kan se dette resultat ikke føler som hvis de gjorde noget forkert. "

Fein og hendes kolleger rapporterede resultaterne af deres undersøgelse, der blev støttet af det amerikanske National Institutes of Health, i januar 15 spørgsmålet om Journal of Child Psychology og psykiatri.

De 34 personer, der tidligere diagnosticeret med autisme (de fleste i alderen 2 og 4) var nogenlunde i alderen 8 og 21 i løbet af undersøgelsen. De blev sammenlignet med en gruppe af 44 personer med højtfungerende autisme og en kontrolgruppe af 34 ikke-autistiske peers.

Afslørede blind analyse af det enkelte barns oprindelige diagnosticeringsrapport Dybdegående at nu- "optimalt resultat" gruppe havde, som små børn, vist tegn på social værdiforringelse, der var mildere end de 44 børn, der havde "højtfungerende" autisme. Som små børn, havde den nu optimale gruppe lidt under lige så svær kommunikation nedskrivninger og gentagne adfærd som dem i højtfungerende gruppe.

Det er sagt, den optimale gruppe bevaret ingen af ​​de afslørende tegn på autisme i forhold til værdiforringede sociale færdigheder, kommunikation adfærd eller evnen til at genkende ansigter. Hvad mere er, blev alle indskrevet i skolen, der ikke tager højde på nogen særlig måde til behovene hos børn med autisme.

Fein understregede, at hendes gruppe arbejde er i gang, og holdet vil analysere hjernescanning oplysninger, der kunne afsløre nogle af de strukturelle forskydninger i gang blandt de tidligere autistiske gruppe. Forskerne vil også se på forskellige typer af behandlinger børnene havde modtaget efter deres første diagnose, for at afgøre, hvilken slags indgreb syntes at have den største positive effekt.

"Vi har oplysninger om dette, men vi har ikke set på det endnu," Fein sagde. "Fra 40 års klinisk erfaring, forekommer det mig, at adfærdsmæssige interventioner er dem, der er mest tilbøjelige til at producere dette resultat.

"Men jeg vil gerne påpege, at dette er resultatet af mange års hårdt arbejde," tilføjede hun. "Dette er ikke noget, der sker natten over. Jeg vil sige, at ved minimum vi taler om to til tre år for intensiv terapi til at producere dette resultat, men det kan også være fem år. Det er variabel.

"Den anden vigtige ting at sige," Fein sagde, "er, at selv for det mindretal af børn, der oplever dette resultat, behøver du ikke ønsker at give slip på behandling for tidligt. Selvom vi ikke har set nogen børn, hvis autisme har kommer tilbage, vi ved ikke rigtig, at der ikke kan ske. Børn, der går på at miste symptomerne på autisme vil stadig fortsætte med at være i fare for visse ting, som opmærksomhedsproblemer og angst, så indgriben af ​​en slags kan være behov for en løbende basis.

"Bortset fra det, ville jeg fortælle forældre, at med alt dette en tidlig diagnose og tidlig indgriben er meget, meget vigtigt," Fein tilføjet. "Hvis en forælder derude har spørgsmål om deres barn og autisme, de skal ikke vente og se. Hvis en læge fortæller dig til at vente, du skal ikke. Få en evaluering."

Geraldine Dawson, chief science officer for Autisme Taler, sagde undersøgelsen giver konkret støtte til, hvad mange i forreste linje på autisme har været vidne til.

"Klinikere har længe observeret, at et mindretal af børn, der oprindeligt modtog en diagnose af autisme spektrum forstyrrelse vil miste denne diagnose," sagde hun.

"Vi ved endnu ikke, hvilke faktorer tegner sig for, hvorfor nogle børn mister deres diagnose, mens andre fortsat har store udfordringer," Dawson tilføjet. "Det er dog sandsynligt, at en kombination af begge tidlig indgriben og iboende biologiske faktorer spiller en rolle."

Related Articles