Florida Staffing Regler i Assisted Living

February 13 by admin

Florida Staffing Regler i Assisted Living


Plejeboliger er designet til seniorer, der har brug for hjælp med daglige aktiviteter, men kræver ikke rundt-the-clock plejehjem pleje. Ifølge Florida Agency for Health Care Administration, plejeboliger er mindre restriktive og mere hjemlig end plejehjem. Hvis du er på udkig efter en sådan facilitet n Florida, sørg dem du overvejer er licenseret. Vær opmærksom på statens love og administrative bestemmelser, der beskriver personalets krav til plejeboliger.

Administratorer og ledere

Administratoren af ​​en assisteret levende facilitet kan lede driften af ​​op til tre bygninger på en enkelt campus. Hvert anlæg skal have sin egen leder, dog. En administrator eller leder skal være mindst 21 år, have mindst en high school uddannelse, undergår en baggrundskontrol og har taget en kerne kursus er godkendt af staten. Hvis en administrator eller leder er ikke på stedet, skal der være en skriftlig ordre udpege de ansatte er ansvarlig for anlægget.

Direkte Care Staff

Nyansatte medarbejdere skal dokumentere, at de ikke har smitsomme sygdomme, især tuberkulose. Alle medarbejdere skal testes årligt for TB. Personalet skal være behørigt godkendt eller licenseret, om nødvendigt, og skal tage et kursus godkendt af staten. Potentielle medarbejdere skal gennemgå screening baggrund for kriminel aktivitet.

I anlæg med 17 eller flere beboere, skal mindst én medarbejder være vågen og til rådighed 24 timer i døgnet. Mindst én ansat uddannet i førstehjælp og genoplivningsudstyr skal være i anlægget på alle tidspunkter. Medicin kan kun administreres af autoriserede sygeplejersker enten ansat af anlægget eller på kontrakt fra en outside agency.

bemanding

Minimum bemanding er defineret i forhold til personalets timer om ugen. Beregningen omfatter kun de timer af medarbejdere, der er på vagt og giver direkte pleje til beboerne. Staten regulering har en glidende skala baseret på antallet af beboere, der spænder fra 168 timer om ugen i et anlæg med op til 5 beboere til 539 timer om ugen til et anlæg med 86 til 95 beboere. Der er behov for yderligere 42 ansatte timer for hver 20 indbyggere over en alder af 95.

Personale Tidsplaner

Det kan være nødvendigt for en assisteret levende facilitet til at give mere end minimum bemanding til at opfylde beboernes behov. En lov, der trådte i kraft i april 2010 kræver, at hver facilitet til at opbevare skriftlige arbejdsplaner afspejler dets personale mønstre for en given periode. Tidsplaner for direct0care personale skal stilles til rådighed for beboere eller deres repræsentanter efter anmodning.

Related Articles