Femestra Side Effects

October 24 by admin

Femestra Side Effects


Overgangsalderen er en tid med overgang i en ældre kvindes liv, da hendes menstruationen begynder at sætte farten ned og til sidst stoppe. Ofte overgangsalderen kan være en vanskelig tid, med mange ubehagelige symptomer såsom hedeture. Femestra er et naturligt supplement, som kan lindre visse overgangsalder symptomer, især vaginal tørhed, hedeture og nattesved.

Symptomer på overgangsalderen

Menopause forekommer, når en kvinde stopper menstruation. Det er en naturlig begivenhed i en kvindes liv, der sker omkring en alder af 50. Overgangsalderen kan forårsage en række bivirkninger, herunder hedeture, vaginal tørhed, humørsvingninger, tab af libido, søvnløshed, nattesved og andre symptomer. Disse symptomer kan forekomme år før en kvindes sidste menstruation.

Femestra Ingredienser

Kvinder i Japan har mindre alvorlige menopausale symptomer end kvinder i Vesten, og det kan være, fordi de spiser mere phytoestrogen, plante østrogen fra fødevarer såsom sojabønner. Femestra er et naturligt supplement, der indeholder ris klid olie og gamma oryzanol, et supplement, der indeholder phytoøstrogener. Spise en kost høj i soja, hørfrø og andre fødevarer, der indeholder planteøstrogener kan også hjælpe med at bekæmpe menopausale symptomer.

Femestra Side Effects

I en undersøgelse fra obstetrik og gynækologi, der så på en kosten soja supplement i 104 postmenopausale kvinder var den mest udbredte bivirkninger af soja supplement, som ligner Femestra, gastrointestinale bivirkninger, såsom mavesmerter, diarré, kvalme og forstoppelse . En undersøgelse af 27 postmenopausale kvinder, der er offentliggjort i reproduktive Sciences fandt, at søvnløshed blev øget i gruppen af ​​kvinder, der tager planteøstrogener, den vigtigste ingrediens i Femestra.

Effektivitet Femestra

Studiet af 27 kvinder i reproduktive Sciences fandt, at planteøstrogener forbedret adskillige postmenopausale symptomer, herunder hedeture, nattesved og vaginal tørhed. en undersøgelse af soja kosttilskud i 94 postmenopausale kvinder udført af D. Kotsopoulos ved Monash University i Australien viste dog, var der ingen forbedring i menopausale symptomer efter tre måneders tage soja kosttilskud. Så forskning viser, at fytoøstrogener i Fememstra kan hjælpe med nogle postmenopausale symptomer, men de er ikke altid effektive.

Sundhedsmæssige fordele af Phytoøstrogener

En undersøgelse i Obstetrik og Gynækologi om virkningerne af phytoøstrogener fandt, at de kan give nogle sundhedsmæssige fordele. Denne undersøgelse set på flere andre undersøgelser undersøge soja kosttilskud, phytoestrogen kosttilskud og høj phytoestrogen kost. Undersøgelsen fandt, at planteøstrogener kan beskytte mod kræft og hjertesygdomme.

Related Articles