Fede børn med leukæmi klaret sig værre i Study

November 4 by admin

Fede børn med leukæmi klaret sig værre i Study


Fedme kan ændre den måde, de unge reagerer på kemoterapi for akut lymfatisk leukæmi, ny forskning antyder.

Undersøgelsen viste, at fedme gjort unge mere end dobbelt så tilbøjelige til at have sidesten leukæmiceller. Det sætter dem på et højere risiko for kræft kommer tilbage og død, siger forskerne.

Resultaterne kunne forklare, hvorfor overvægtige unge mennesker gør værre på indledende kemoterapi - kaldet induktion terapi - end deres jævnaldrende, der ikke er fede.

"Induktionskemoterapi giver en patients bedste chance for remission eller en kur," principal investigator Dr. Steven Mittelman på den Saban Forskningsinstitut for Børnehospital Los Angeles, sagde på et hospital pressemeddelelse. "Vores resultater viser, at en patients fedme negativt påvirker evnen af ​​kemoterapi til at dræbe leukæmi celler, reducerer odds for at overleve."

Imidlertid blev den aktuelle undersøgelse kun beregnet til at finde en forbindelse mellem forbehandling fedme og efterladenskaber cancerceller. Det var ikke designet til at bevise, at fedme var den endelige årsag til de fattigere resultater.

For undersøgelsen, forskerne fokuseret på næsten 200 patienter i alderen 1 og 21 år. Omkring en tredjedel var overvægtige eller fede, som defineret af det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse.

Forskerne fandt, at de med såkaldte "minimal residual sygdom" - leukæmiceller, der kan påvises ved følsomme metoder - var mere tilbøjelige til at have dårlige resultater i løbet af de næste to til fem år. De patienter, som var overvægtige og havde residual sygdom havde de værste resultater af alle i undersøgelsen.

"Ud over at øge en patients sandsynlighed for at have vedvarende sygdom efter behandling, synes fedme at tilføje en risikofaktor, der ændrer samspillet mellem kemoterapi og resterende leukæmiceller," sagde undersøgelsens co-lead investigator Dr. Hisham Abdel-Azim af The Saban Research Institute i frigivelsen.

Opsamling vægt i den første måned af behandlingen syntes ikke at forværre resultater, undersøgelsen fundet.

Undersøgelsen blev offentliggjort online på oktober 27 i tidsskriftet Blood.

Related Articles