Familie Rolle i Stroke Recovery

February 20 by admin

Et slagtilfælde er et tab af hjernefunktioner grundet blod ikke at kunne strømme til hjernen. Når et slagtilfælde opstår, skade på en persons bevægelse, adfærd, tanker og følelser opstår. Et slagtilfælde kan føre til lammelse, problemer med tale og sprog, hukommelse problemer, problemer med at tænke eller problemløsning, samt problemer med at få omkring og plejer sig selv. Det er af disse grunde, at familien af ​​et slagtilfælde offer spiller en vigtig rolle i deres helbredelse.

Betydningen af ​​Rehabilitering

Rehabilitering hjælpemidler i opbygningen patientens styrke, koordination, udholdenhed og tillid. Stroke rehabilitering lærer patienten en række ting, som de kan have været i stand til at gøre alene, før slagtilfældet indtraf såsom hvordan at bevæge sig, tale, tænke og spise. Stroke rehabilitering sigter mod at hjælpe patienterne lærer at de normale, dagligdags ting, som de var i stand til at gøre alene, før slagtilfældet indtraf.

Opmuntring og støtte

En person, der lider af et slagtilfælde brug opmuntring og støtte fra familien. Dette kan gøres ved at besøge patienten på hospitalet eller rehabiliteringscenter, som kan styrke moralen eller et slagtilfælde offer. Hvis den person, der har lidt et slagtilfælde har svært ved at tale, komme i kontakt med talepædagog og stille spørgsmål til, hvordan du kan hjælpe. Derudover kan støtte og opmuntring også gøres ved at tilbringe tid sammen med patienten og ved at deltage patienten i en række aktiviteter såsom spillekort, ser fjernsyn, hører radio, læse en bog til dem, spille et brætspil, eller ved blot at holde dem selskab.

Deltag Rehabilitering Sessions

Deltage nogle rehabilitering sessioner sammen med slagtilfælde offer er en anden måde at familiemedlemmer kan hjælpe nogen komme sig efter et slagtilfælde. Deltage rehabilitering sessioner er gavnligt i at lære rehabilitering virker, og hvordan man kan hjælpe et familiemedlem, der har lidt et slagtilfælde at komme sig. Dette er ikke kun hjælper offeret at lære om rehabilitering, men familiemedlemmer som godt. Derudover møde med lægerne giver familiemedlemmer til at stille spørgsmål og finde ud af om patientens fremskridt.

Practice Skills Lært

Det er vigtigt, at familiemedlemmer hjælpe den person, der har lidt et slagtilfælde til at praktisere de færdigheder lært i rehabilitering. Disse færdigheder kan omfatte at lære at gå, tale, spise, balance, gøre brug af deres hænder, og lære at tale tydeligt. Familiemedlemmer kan udføre aktiviteter, der passer til de behov og interesser patienten, således at de vil være mere interesseret i at genlære de funktioner, de har mistet. Vær opmærksom på, hvad patienten kan eller ikke kan gøre alene, således at patienten kan blive hjulpet når nødvendigt.

Hjælp når det er nødvendigt

Vær sikker på at undgå at gøre ting for patienten, hvis de kan gøre det på egen hånd. Dette vil tilskynde dem til at lære at gøre tingene på deres egen og øge deres tillid. Hjælpe en stoke offer på alle tidspunkter, vil ikke tillade dem at få mulighed for at gøre ting på egen hånd eller til at vinde tilbage de funktioner, som de har mistet, hvis familiemedlemmer gøre alt for dem.

Related Articles