Fælles Replacement Efterspørgslen kan betyde lange ventetider

August 17 by admin

Efterspørgslen efter total knæ og hofte udskiftning i USA ventes at stige så meget i 2030, at der måske ikke er nok ortopædkirurger til at håndtere arbejdsbyrden, en ny undersøgelse advarer.

Undersøgelsen forventes, at antallet af førstegangsbrugere samlede knæproteser ville stige med 673 procent, til 3.480.000, i 2030, mens antallet af førstegangsbrugere hofte udskiftninger vil stige med 174 procent til 572.000. Delvise ledproteser forventes at stige med 54 procent i de næste 25 år.

Resultaterne skulle have været præsenteret fredag ​​på American Academy of Orthopaedic Surgeons årlige møde i Chicago.

Undersøgelsen også forventede, at den samlede knæ og hofte revision fælles udskiftning (reparation eller udskiftning af et kunstigt led) operationer vil blive fordoblet i 2015. I øjeblikket er hip revisioner udført oftere end knæ revisioner, men der vil sandsynligvis ændre sig i 2007.

"Der er helt sikkert kommer til at være et stort behov for flere ortopædkirurger. Hvis ikke er planlagt til før 2030 massive forventede efterspørgsel efter indoperation kan patienter ender venter lang tid for en ny hofte eller knæ," undersøgelse forfatter Steven M . Kurtz, direktør for Philadelphia kontor for teknik og videnskabelig konsulentvirksomhed Exponent Inc., sagde i en forberedt erklæring.

En årsag til den forventede stigning i fælles udskiftning øges patient accept.

"Der er kun få procedurer, der returnerer så meget livskvalitet som fælles udskiftning," siger Kurtz, der også forskning lektor ved Drexel University School of Biomedical Engineering i Philadelphia.

Andre faktorer, der påvirker efterspørgslen efter fælles udskiftning nævnes: en aldrende befolkning med gigt; stigende satser for fedme, der sætter ekstra stress på knæ-og hofteled; og det faktum, at flere store årgange er tilbage fysisk aktiv senere i livet, hvilket også påvirker knæ og hofter.

Sammen med flere kirurger, den stigende efterspørgsel efter ledproteser kræver også flere økonomiske ressourcer og forbedret levetid af kunstige led, sagde Kurtz.

Related Articles