Fact Sheet om cerebral parese

April 12 by admin

Ifølge National Institute of Neurologiske Lidelser, cerebral parese er en lidelse, der berører fysisk bevægelse og koordination forårsaget af abnormiteter i hjernen.

Egenskaber

Cerebral parese er en neurologisk lidelse, der berører muskel kontrol. Den handicap skaber vanskeligheder med at gå, spise, tale, tarm kontrol og andre frivillige fysiske bevægelser. Personer med cerebral parese kan være afhængig af andre for livslang pleje eller mainstream i samfundet med meget lidt behandling.

Overvejelser

Individer diagnosticeret med cerebral parese er typisk født med den betingelse, selvom dens symptomer ikke vil blive anerkendt i flere år. I sjældne tilfælde kan cerebral parese være forårsaget af fysisk traumatiske hændelser i barndommen.

typer

Der er fire klassifikationer af cerebral parese: spastisk, athetoid diskinetic, ataxic og blandet. Spastisk og ataxic cerebral parese er lidelser, som påvirker muskel kontrol og bevægelse, mens athetoid diskinetic cerebral parese er identificeret ved vanskeligheder med koordinering.

Behandling

Cerebral parese er en livslang tilstand, og der er ingen helbredelse. Men forbedringer kan ses med tilføjelse af tale og fysisk terapi, kirurgiske indgreb og hjælpemidler såsom seler.

Betydning

Mere end 800.000 amerikanere har cerebral parese, ifølge United Cerebral parese. Center for Disease Control og Forebyggelse mener cirka 10.000 spædbørn hvert år vil blive påvirket af cerebral parese.

Related Articles