Få unge voksne søge behandling for Psych Disorders

November 9 by admin

Få unge voksne søge behandling for Psych Disorders


Psykiske lidelser er almindelige blandt unge voksne i USA, men kun få søger behandling, en ny rapport viser.

For at nå dette resultat, analyseres amerikanske forskere data fra mere end 5.000 respondenter i alderen 19-25, som deltog i den nationale Epidemiologisk undersøgelse om alkohol og beslægtede tilstande.

Undersøgelsen fandt, at 45,8 procent af de 2188 universitetsstuderende og 47,7 procent af de unge voksne ikke i kollegiet opfyldte kriterierne for mindst én psykiatrisk lidelse, men kun 25 procent af dem med lidelser søgte behandling over en periode på et år.

Blandt universitetsstuderende, de mest almindelige lidelser var alkohol (20,4 procent) og personlighedsforstyrrelser (17,7 procent). De mest almindelige sygdomme blandt unge voksne ikke i kollegiet var personlighedsforstyrrelser (21,6 procent) og nikotinafhængighed (20,7 procent).

College studerende var mindre tilbøjelige til at have stofbrug lidelser, nikotinafhængighed eller bipolar lidelse, og var mindre tilbøjelige til at have brugt tobak end unge voksne ikke i college. Men universitetsstuderende risiko for alkoholmisbrug var meget større. College studerende var signifikant mindre tilbøjelige end unge voksne ikke i skole for at modtage behandling for alkohol- eller stofbrug lidelser.

Undersøgelsen blev offentliggjort i spørgsmålet om Archives of General Psychiatry i december.

"I betragtning af den høje forekomst og lav behandling af alkohol-brug lidelser hos universitetsstuderende, større indsats for at gennemføre screening og intervention programmer på college og universiteter er berettiget," skrev Dr. Carlos Blanco, af New York State Psychiatric Instituttet og Columbia University, New York, og kolleger. "Den centraliserede levering af campus studerende sundhedstjenester kan tilbyde en fordelagtig struktur for sådan screening og interventioner."

Forskerne bemærkede der er en høj samlet sats på psykiatriske lidelser blandt unge voksne, som er i en sårbar fase af udviklingen.

"Langt de fleste sygdomme i denne population kan behandles effektivt med evidensbaserede psykosociale og farmakologiske metoder," skrev de. "Tidlig behandling kan reducere de vedvarende disse lidelser og deres tilhørende funktionsnedsættelse, tab af produktivitet og øgede omkostninger sundhedspleje. Da disse unge repræsenterer vores nations fremtid, er der behov for en hurtig indsats for at øge påvisning og behandling af psykiatriske lidelser blandt universitetsstuderende og deres ikke-college-deltager jævnaldrende. "

Related Articles