Eye Cancer Treatment

July 30 by admin

Ingen kan lide at tænke på at få kræft. Med kræft i øjet, men der er en bekymring om at blive frarøvet vision oven på de andre almindelige kræft frygt. kræft Eye kan behandles, og hvordan det er behandlet, afhænger af scenen på diagnose samt hvilken type det er. Ikke alle øjet kræft behandles på samme måde. Det vigtigste for en nyligt diagnosticeret person til ved imidlertid, at der er behandlingsmuligheder til rådighed.

typer

Eye kræft (undertiden kaldet okulær cancer) har to hovedtyper: kræft i øjeæblet (intraokulær kræft) og kræft omkring øjeæblet (ekstraokulær kræft). Der er også sekundære øjet cancere, hvor kræft fra en anden del af en persons krop har spredt sig til øjet. Inden for disse typer er der undertyper sådanne som melanom og lymfomer. Behandlingsmuligheder baseret på den type cancer indbefatter kirurgi, laserterapi, strålebehandling og kemoterapi.

Kirurgi for at fjerne øje normalt en sidste udvej. Det vil medføre fuldstændig tab af synet på det øje, så de fleste læger forsøge at undgå det, hvis det er muligt. I stedet vælger andre, mindre aggressive muligheder. Laserterapi er en af ​​disse muligheder, fordi det ikke kræver øjet skal fjernes. I stedet er det rettet mod kun kræft med en lille laserstråle. Det kan medføre, at nogle synstab, men det er langt mindre risikabelt end kirurgi på øjet, og det kan forebygge behovet for fjernelse øje.

Stråling og kemoterapi stadig de mest almindelige behandlinger for øjet kræft. Desværre kan disse også gøre en person meget syg og forårsage hårtab, vægttab og svaghed. Kemoterapi angreb både raske og kræftceller, og det kan skade resten af ​​en persons krop. Stråling er ikke helt så hårdt på kroppen, fordi det er langt mere koncentreret til det specifikke område, hvor der er fundet kræftceller.

Ligesom behandling for andre kræftformer, er der fordele og risiciene ved behandling af øjet kræft, og der er også andre muligheder for behandling, såsom alternativ medicin og kliniske forsøg.

Fungere

Behandling for øje kræft er designet til at gøre to ting: fjerne eller ødelægge kræft, hvis det er muligt og holde kræften i at sprede sig til andre områder af kroppen. Dette er tilfældet med de fleste kræftbehandling, uanset hvor kræften er først detekteres. Den største problem med øjet kræft, er imidlertid, hvad de behandlinger vil gøre til patientens syn versus de risici, der kommer fra en mangel på behandling. Nogle øje kræftformer vokser så langsomt, at ingen behandling er nødvendig, og nogle faktisk ikke vokse eller spredes på alle. Aggressive og hurtigtvoksende øje kræftformer, på den anden side, kan kræve fjernelse af øjet og strålebehandling eller kemoterapi for at undgå at canceren spredes eller ødelægge den, hvis den allerede har udviklet sig ud over området omkring øjnene.

Identifikation

Diagnosticering øje kræft på et tidligt tidspunkt er meget vigtigt for en korrekt og effektiv behandling, så vær opmærksom på ændringer i dine øjne eller din vision. Mange benigne og behandles betingelser kan efterligne øjet kræft symptomer, så mærke nogle af dem er ikke en årsag for dig at gå i panik. Spørg din læge for at være sikker på, hvis du har sløret syn, rindende øjne, smerter i eller omkring øjet, udbuling af det ene øje eller et helt eller delvist tab af synet. Du kan også se pletter, blinker eller wiggly linjer almindeligvis kaldet "flydere", kan du begynde at miste dit perifere syn eller kan du opleve en mørk plet på den farvede del af øjet, der ser ud til at være voksende i størrelse. Mens sandsynligvis ikke forårsaget af kræft, er det altid klogt at tjekke disse ting ud, så øjet kræftbehandling kan begynde, hvis nødvendigt.

Forebyggelse / Solution

Det er ikke muligt helt at fjerne risikoen for nogensinde at behøve øje kræftbehandling, men der er nogle måder, du kan hjælpe med at sænke din risiko og reducere dine chancer for at få sygdommen. Beskyttelse af dine øjne mod solen og se din øjenlæge regelmæssigt er de bedste måder at undgå at skulle øje kræftbehandling, især hvis du er genetisk er disponeret for kræft i øjet eller har et svækket immunsystem, eller hvis du har krævet kræftbehandling i fortiden.

Advarsel

De fleste mennesker er ikke bekendt med øjet kræft og dens behandlingsmuligheder, fordi de ikke tænker på øjnene som et sted, hvor folk kan få kræft. Sørg for at tage sig af dine øjne og har regelmæssige eftersyn, selv om, og kender dine muligheder for øjet kræftbehandling bør du være diagnosticeret med sygdommen.

Related Articles