Ernæring Program Needs ny opskrift

April 4 by admin

Ernæring Program Needs ny opskrift


Regeringens ernæring bistandsprogram for lav indkomst kvinder og børn kan få en større revision.

En ny rapport fra Institute of Medicine kalder program, kendt som den særlige supplerende Ernæring program for kvinder, spædbørn og børn (WIC), forældet og utilstrækkelig. I betænkningen foreslås gennemgribende ændringer har til formål at tilskynde deltagerne til at spise mere frugt, grøntsager og fuldkorn, og mødre at amme deres børn.

I det nuværende program, de eneste frugter og grøntsager til rådighed, er saft for børn i alderen 4 måneder og ældre og gulerødder til mødre, der ammer, på trods af nye nationale ernæringsmæssige retningslinjer, der lægger vægt friske råvarer.

Det amerikanske Department of Agriculture, som sponsoreret undersøgelsen, har nu 18 måneder til at efterkomme henstillingerne. Hvis det godkendes, vil revisionerne være den mest betydningsfulde siden programmets start i 1974.

"Det er meget vigtigt, fordi det WIC selve programmet ender leverer mad til et enormt antal af kvinder og børn," siger Dr. Tom Farley, medforfatter til recept for en sund nation og en professor i fællesskab sundhedsvidenskab ved Tulane University School of Folkesundhed og Tropical Medicine i New Orleans. "Det sætter standarden for, hvordan folk burde spise ud WIC program. Hvis det ændrer WIC politik, ville det være enorme."

WIC er en af ​​de største programmer ernæring bistandsprogrammer i USA. I 2003 er det ydet bistand til næsten 8 millioner deltagere hver måned. I 2000 det tjente omkring halvdelen af ​​alle amerikanske børn og omkring en fjerdedel af børn i alderen 1 til 4 og mange af deres mødre.

Forfatterne til rapporten håber, at eventuelle ændringer vil påvirke landets stigende epidemi af fedme og dens relaterede sundhedsproblemer, som uforholdsmæssigt påvirker lav indkomst og minoritetsgrupper.

"Vi tror, ​​det vil have en indirekte virkning, fordi pakkerne vil passe bedre med ernæringsmæssige budskaber om at spise mere frugt og grønt," siger undersøgelse medforfatter Suzanne P. Murphy, et forsknings ernæring professor ved University of Hawaii. "Det er et pædagogisk redskab. Det vil hjælpe med lav indkomst folks forståelse af, hvad en god kvalitet kost ville se ud, og at der til gengæld skulle falde samlet overdreven indtagelse."

WIC program fungerer gennem et system af såkaldte food "pakker", som ofte er faktisk vouchers eller checks, der kan indløses på deltagende købmandsforretninger. Disse pakker er stort set de samme, som de var for 30 år siden.

I den nye rapport blev den samlede kalorieindhold af pakkerne holdes nogenlunde konstant, mens næringsindhold blev forøget, tilføjede Murphy.

"Mange familier med lav indkomst afhænger af disse pakker for at give deres børn en passende kost, og mindske kalorie bidrag kunne faktisk føre til fødevareusikkerhed," sagde hun.

Med andre ord, de foreslåede ændringer er mere kvalitativ end kvantitativ, den mest grundlæggende er inddragelsen af ​​en række frugter og grøntsager til alle personer i alderen 6 måneder og ældre.

Rapporten anbefalede, at WIC de modtage vouchers eller kuponer til friske råvarer i alt $ 10 per måned for hver kvinde, og $ 8 a måned per barn. Dette beløb svarer til 1-2 portioner frugt og grønt om dagen (12 pounds og 10 pounds af friske råvarer for kvinder og børn, henholdsvis), forfatterne angivet.

Mens mængden kan synes lille, forskerne brugte data fra markederne på priserne på frugt og grøntsager. Dataene er fra 2004, hvilket betyder, det er en smule forældet. "Med vores estimater, kan du få lidt færre kopper af frugt og grøntsager fra $ 10 om måneden, men jeg tror ikke, det ville være drastisk anderledes," Murphy sagde.

Den gennemsnitlige månedlige udgift til fødevarer kuponer gennem WIC er $ 35 per deltager.

Rapporten anbefalede også, at morgenmadsprodukter nu fuldkorn kun og fødevarer pakker bør omfatte hele korn brød eller brune ris, blandt andre ting.

For at holde omkostningerne til den samme $ 35 per måned per deltager, anbefalede rapporten reducere mængden af ​​juice, æg, ost og mælk, der tilbydes.

Mælk valg bør begrænses til 2 procent fedt eller mindre for kvinder og børn over 2 år, rapporten angivet. Børn yngre end der burde få sødmælk. Yoghurt bør tillades som erstatning for nogle mælk til kvinder og børn, mens tofu og soja drikkevarer bør tillades som erstatning for mælk til kvinder.

Mødre blev kraftigt opfordret til at amme, og rapporten foreslået, at ammende mødre modtager pakker med større mængder og bredere sorter af fødevarer.

Rapporten, dog omhandler kun en del af problemet. Et andet aspekt er adgang til og tilgængeligheden af ​​friske råvarer og andre anbefalede fødevarer. "Mennesker med lav indkomst bor i kvarterer, hvor de er mindre tilbøjelige til at have adgang til supermarkeder, og hvis du går ind i hjørnet butikker, de har tendens til ikke at have mange frugter og grøntsager,« Farley sagde. "Hvis du ændrer den måde, at fødevaren markedsføres med pris eller tilgængelighed, kan du have en stor indvirkning på folks forbrug."

Det store spørgsmål for nu, om rapportens anbefalinger vil blive vedtaget på alle.

"WIC er designet på et tidspunkt, hvor det store problem af fattige var mangel på protein,« Farley sagde. "Det var designet til at opfylde det, men også til dels at opfylde interesser kød og mejeriindustrien. Det er muligt at industrien vil modstå dette. Det er også muligt, at de vil anerkende den overvældende beviser."

Related Articles