Er Sinus Surgery stadig behov Hvis Symptomer og infektion er væk?

February 20 by admin

Er Sinus Surgery stadig behov Hvis Symptomer og infektion er væk?


Sinus kirurgi kan bringe enorm lettelse for nogle patienter, der lider af kronisk sinus smerte. Du bør drøfte med din læge din berettigelse til sinus kirurgi, og de involverede risici. For nogle er sinus kirurgi ikke forpligtet til at behandle sinus infektioner. De oplever sjældent sinus infektioner kan normalt held behandle infektioner med antibiotika; patienter med kronisk og tilbagevendende smerter kan kræve kirurgi.

typer

Sinus problemer kan opstå på grund af en kold, en afveget septum, allergi eller polypper (væv, der svulmer og blokerer passager i næsen). Når du har flere symptomer, dine chancer for at have tilbagevendende, er kroniske problemer øges. Endoskopisk sinus kirurgi kan afhjælpe nogle af disse symptomer.

Hvis du kun har lejlighedsvis sinus infektion, kan du ikke have en kronisk tilstand, og vil derfor ikke kræve operation for at korrigere problemet.

Behandling

Personer med kronisk sinus problemer, der ikke kræver operation kan stadig effektivt at behandle kronisk bihulebetændelse og allergi. Identificer symptomerne, så snart de opstår. Løbende behandling omfatter normalt brug af steroider og antibiotika. Hvis homøopatiske behandlinger og medicin er vellykket og dine infektioner er sjældne, er kirurgi sandsynligvis ikke nødvendig.

Fordele

Der er fordele ved at modtage kirurgi, herunder en alvorlig reduktion i symptomer og kroniske smerter.

Overvejelser

Der er nogle negativer til at have sinus kirurgi. Det omfatter mindre risici. Også, mens operationen er udført på en ambulant basis, kræver det uger at komme sig, med strenge begrænsninger på rejser og visse medikamenter.

effekter

Sinus kirurgi kan ikke give en fuldstændig helbredelse. Dem med kronisk sinus smerte kan stadig kræve lejlighedsvis behandling for bihulebetændelse. Hvis dine smerter er overkommelig uden mulighed for kirurgi, er det muligt at leve uden at gennemgå. Hvis du behandler sinus symptomer og infektioner med antibiotika for ofte, kan du lider nogle negative effekter fra antibiotika - som f.eks nederlag "gode" bakterier kræves af din krop. Hvis dette bliver en trussel mod dit helbred, kan kirurgi være en bedre løsning for dig.

Frekvens

Den vigtigste bestemmelse kendsgerning i hvorvidt sinus kirurgi er nødvendig, når symptomerne er forsvundet involverer hyppigheden af ​​infektioner. Hvis du finder dig selv konstant mangler arbejde, skole og sociale engagementer på grund af kroniske og tilbagevendende infektioner (efter en aggressiv behandling med medicin), sinus kirurgi er sandsynligvis den mest gavnlige løsning.

Related Articles