Er Gyldensegl virkelig arbejde to Kill Giardia?

May 4 by admin

Gyldensegl, også kendt som gul rod, med det latinske navn på Hydrastis canadensis, vokser vildt i dele af USA. Det har været anvendt i traditionel Native American medicin til behandling af infektioner og sår. Lidt dokumentation eksisterer for at foreslå det er egnet som et lægemiddel.

Giardia

Giardia er en infektion i mavetarmkanalen ved en parasit kaldet Giardia lamblia. Det forårsager diarré og kramper, og kan behandles ved hjælp af medicin, som indeholder stoffer som quinacrin og metronidazol.

Effektivitet goldenseal

Ifølge National Center for komplementær og alternativ medicin, er Gyldensegl ikke vist sig at have nogen effekt på eventuelle sygdomme. En forbindelse i planten, berberin, har en effekt på nogle diarré-forårsager infektioner, men mængden af ​​Berberin i planten er sandsynligvis for lav til at være nyttig.

Behandling

Tager Gyldensegl ved anbefalede doser kan resultere i bivirkninger såsom kvalme og opkastning, og planten er ikke anbefales til gravide eller ammende kvinder. Altid konsultere din læge, før du tager nogen naturlægemidler.

Related Articles