Er Glycolic Peels Safe under graviditet?

August 12 by admin

En glykolsyre skræl er en tjeneste, som normalt tilbydes via kurbade og hudlæge kontorer. Det er en exfoliating proces, der bruger glykolsyre at fjerne det øverste lag af huden. Fine linjer, døde hud, misfarvet hud og akne øjeblikkeligt formindsket. Som en meget populær behandling for at hjælpe lindre tegn på aldring, kvinder fra så tidligt som deres midten af ​​20'erne vælger denne procedure. Men der er en debat om, hvorvidt disse behandlinger sætte en gravid mor og barn i fare.

Glycolic Acid

Glycolsyre en alpha hydroxy der kommer fra sukkerrør. Selvom et naturligt produkt, når det er solgt i rene koncentrationer det fjerner rust. Kosmetiske virksomheder og kemiske peels bruge en meget mindre dosis af syren.

Alpha hydroxy

Når glycolsyre påføres på huden, det forårsager en brændende følelse meget som at få for megen sol. Dette er syren æder det øverste lag. Svar omkring brugen af ​​glykolsyre på gravide kvinder er ikke kommet op endegyldigt. Undersøgelser har ikke brugt alpha hydroxy syrer sådan glykolsyre på gravide emner. Der har været bekymring for, at det vil medføre misfarvning af huden på grund af hormoner eller skade barnet.

salicylsyre

Salicylsyre findes i nogle kemiske peels indeholder mange af de samme egenskaber i asprin, som kan forårsage skade på et foster. Du bør ikke få en kemisk peeling, der indeholder salicyic syre. Nogle peels har en blanding af glycolsyre og salicylsyre. Undgå også nogen produkter eller professionelle peelinger, der kan omfatte dette kemikalie.

De kendte risici

Kvinder har følsom hud under graviditet. Skræl reagerer forskelligt på hver persons hudtype. De fleste kvinder har ingen komplikationer, men nogle kvinder har misfarvning på grund af deres hudens følsomhed niveau. Denne misfarvning i moderate tilfælde varer et par dage, og i værste tilfælde er en livslang lidelse.

Konklusion

Selv hvis du har haft skræl i fortiden, kan du opleve en helt ny reaktion. Tal med din læge, før du foretager din beslutning. Internettet tilbyder en bred vifte af udtalelser, men din læge kan rådgive dig bedst som hun kender din hud.

Related Articles