Er gedemælk virkelig hjælpe slippe af Blackheads?

December 11 by admin

Blackheads foretages, når fedtstof og hærder i din hud. Det kan være en irriterende og smertefuld tilstand. Gedemælk er et hjem afhjælpe, der formodes at bidrage til at fjerne hudorme fra huden. Det kan købes fra en helsekostforretning og bør ikke være så svært at finde.

Mælk og alternativer

Anvendelse gedemælk direkte til huden er meningen at arbejde, men der er andre metoder. Der er særlige sæber, der har gedemælk sat lige ind i dem. Dette kan hjælpe dobbelt så meget, fordi sæbe er en rensende produkt, der vil løsne hudorme, da gedemælk samtidig fungerer så godt.

Folk siger ...

Selvom der er masser af mennesker, der har citeret denne kur på blogs og opslagstavler, men der er ingen videnskabelige beviser til at bakke det op. Der er virkelig ikke nogen skade i at prøve dette, som gedemælk kan på ingen måde skade din hud. Men igen, kan det ikke fungere. Parenting ekspert, Dr. William Sears advarer om, at den eneste fare i at bruge gedemælk bekymringer allergiske reaktioner. Hvis du er allergisk, så skulle det være sund fornuft ikke at bruge det, men den eneste anden advarsel han giver, er for at indtage. Han foreslår, at gedemælk giver nogle ekstra sundhedsmæssige fordele i løbet af komælk, men mangler i andre vigtige næringsstoffer.

Prisen

Mens der er ingen skade i denne fysisk, kan du veje de prisskilte. Hvis det viser sig at gedemælk ikke virker, er du kun et par dollars. Der er masser af andre medicinske ansigt vasker og produkter fremstillet til at fjerne hudorme, som heller ikke har en 100 procent garanti for at arbejde. Nogle ansigt vasker og medicin kan koste mere end 10 dollars et stykke på steder som Walmart, så gedemælk er ikke en dårlig mulighed for at prøve. Hvis det ikke virker, har du ikke spilde for mange penge, og hvis det virker, kan du få det temmelig billigt.

Related Articles