Er der en kur mod Epilepsi?

August 13 by admin

Epilepsi er en neurologisk lidelse forårsaget af overdreven elektrisk aktivitet i hjernen. Der er mange forskellige typer af epilepsi, som kunne vise i en række forskellige måder. Afhængigt af typen af ​​epilepsi, kan læger anbefaler farmakologisk behandling, kirurgi eller andre behandlinger.

Identifikation

Epilepsi er en sygdom, hvor de ramte nogle fra tilbagevendende og uprovokerede anfald. Disse anfald er forårsaget af ukontrolleret og forhøjet elektrisk aktivitet i hjernen. Epilepsi er en fællesbetegnelse for en række tilstande, som alle indebærer øget kraniel elektrisk aktivitet.

typer

Epilepsi er klassificeret baseret på en række faktorer, herunder hvad der udløser det første og af de observerbare symptomer, der opstår under et anfald. Epilepsi kan også klassificeret baseret, hvor i hjernen de opstår, og ved, hvad der synes at forårsage den faktiske anfald. I 1989, Den Internationale Liga mod epilepsi udviklet et klassifikationssystem baseret på årsagen til beslaglæggelse og hvor de forekommer.

Forebyggelse / Solution

Den primære fremgangsmåde til behandling af epilepsi er brugen af ​​antikonvulsiva. Der er 19 forskellige typer af antikonvulsiva, der anvendes til behandling af epilepsi. Generelt en patient vil blive startede med en medicin, men hvis det viser sig at være utilstrækkelige, andre medikamenter, der er ordineret som tilføjelser til den primære medicin. Afhængigt af typen af ​​epilepsi og symptomerne, er forskellige medikamenter ofte anbefales.

Overvejelser

I nogle tilfælde behøver epileptikere ikke reagerer på antikonvulsiv behandling. I de tilfælde, der er undertiden en lille område af hjernen, der forårsager anfaldene, der kan fjernes kirurgisk. Dette kan især være effektiv, hvis anfaldene er forårsaget af en tumor eller hvis omdrejningspunktet for epilepsi er i tindingelappen, som kan kirurgisk opereret med relativ lethed. I andre tilfælde, elektrisk stimulering af hjernen ved at indsætte en elektrode i hjernen og passerer en svag elektrisk strøm gennem det kan hjælpe med at lindre symptomerne.

Advarsel

Krampestillende medicin ikke helbrede epilepsi. De hjælper blot at afhjælpe symptomerne. Desuden kan anvendelsen af ​​disse medikamenter i længere tid have betydelige og alvorlige bivirkninger. Mens der i nogle tilfælde kirurgi kan være helbredende for epilepsi, der er betydelige risici med enhver form for neurokirurgi. På den anden side er nogle former for epilepsi kun ske på bestemte tidspunkter i barndommen og vil gå væk på egen hånd uden behandling.

Related Articles