Epilepsi Drug Knyttet til knogletab

September 7 by admin

Epilepsi Drug Knyttet til knogletab


Den epilepsi stof Dilantin kan sætte unge kvinder, der tager det i et år eller mere større risiko for osteoporose, rapporterer forskerne.

Den knogletab beskrevet i et papir i April 29 spørgsmålet om Neurology var faktisk otte gange højere end den, som præmenopausale kvinder, der ikke tager nogen medicin mod epilepsi.

"Det tyder på, at hvis disse kvinder forbliver på denne medicin, og har løbende betydelige eller accelereret knogletab, at over tid, vil de blive ind i peri-menopausale periode med lavere knogletæthed og derfor en større risiko for lav knoglemineraltæthed over tid, og derfor en højere risiko for knoglebrud, "sagde undersøgelse ledende forfatter Dr. Alison M. Pack, assisterende professor i klinisk neurologi ved Columbia University i New York City.

Ifølge Dr. R. Eugene Ramsay, direktør for Den Internationale Center for Epilepsi ved University of Miami Miller School of Medicine, er 90 procent af ældre mennesker, der har anfald sat på Dilantin, hovedsagelig fordi det er billigt.

"Det er især vigtigt, fordi den ældre befolkning har den højeste forekomst af epilepsi. Der er flere nye anfald forekommer der, og alligevel får den billigste og værste behandling," sagde han.

Resultaterne er ikke helt ny, da tidligere forskning allerede havde afsløret en negativ indvirkning på antiepileptisk lægemiddelbehandling (Dilantin og andre stoffer) på knogler og mineral metabolisme. En tidligere undersøgelse viste, at anti-beslaglæggelse medicin havde samme effekt på forekomsten af ​​osteoporose hos ældre mænd, som den gjorde i ældre kvinder, siger Ramsay.

Denne undersøgelse omfattede 93 præmenopausale kvinder (i alderen 18-40) med epilepsi, som hver især blev tager enten Dilantin (phenytoin), Tegretol (carbamazepin), Lamictal (lamotrigin) eller Depakote (valproat).

Undersøgelsen blev delvist støttet af GlaxoSmithKline, der gør Lamictal. Pack har også modtaget midler fra denne og andre medicinalvirksomheder.

Alle deltagere tog 1.000 mg calcium om dagen og var fysisk aktive, både gode strategier til at bevare knogle sundhed.

Efter et år, kvinder, der tager Dilantin mistede 2,6 procent af deres knogletæthed i lårbenshalsen i hofte, mens knoglemineraltæthed forblev omtrent den samme i de tre andre grupper.

Knoglemineraltæthed forblev det samme på rygsøjlen og den samlede hofte.

Hastigheden (et år), hvor Dilantin påvirkede knogle sundhed var overraskende, siger Dr. Steven V. PACIA, direktør for opdelingen af ​​neurologi på Lenox Hill Hospital i New York City.

Kvinder, der har brug for at tage epilepsi medicin kan enten skifte til en anden medicin end Dilantin, eller de kan deres indtag af calcium, siger Pack.

Men ifølge PACIA, kan calciumtilskud ikke være nok til at modvirke den knogle-nedbrydende effekt af Dilantin.

"Der kan være en direkte indflydelse på knoglerne optagelsen af ​​calcium,« PACIA sagde. "Hvis mekanismen er beskadiget, er knoglen ikke vil være i stand til at optage calcium. En alternativ medicin, der ikke forårsager det samme problem er at foretrække. I de sjældne tilfælde måtte vi bruge [Dilantin], stoffer som Fosamax og Boniva kan anvendes til at forsøge at modvirke effekten, og det sker. "

"Vi er lige begyndt at erkende, at vi skal se på de langsigtede sundhedspleje spørgsmål af antikonvulsive midler," Ramsay sagde.

Related Articles