Epilepsi Drug advarsler kan slippe igennem revner

April 12 by admin

Epilepsi Drug advarsler kan slippe igennem revner


En femtedel af amerikanske neurologer er uvidende om alvorlige sikkerhedsrisici forbundet med epilepsi medicin og potentielt risikere helbred patienter, som kunne behandles med sikrere medicin, en ny undersøgelse afslører.

De 505 neurologer, der deltog i undersøgelsen mellem marts og juli 2012 blev spurgt, om de vidste om flere epilepsi drugs 'sikkerhedsrisici nylig identificeret af den amerikanske Food and Drug Administration.

Disse risici omfattede øget risiko for selvmordstanker eller adfærd i forbindelse med nogle nyere lægemidler, en høj risiko for fosterskader og mental svækkelse hos børn af mødre, der tager valproat (mærkenavn Depakote), og sandsynligheden for alvorlige overfølsomhedsreaktioner i nogle asiatiske patienter behandlet med carbamazepin (Tegretol).

En ud af fem af de neurologer sagde, at de ikke vidste, om nogen af ​​disse risici. Neurologer, der behandler 200 eller flere epilepsipatienter året var mest tilbøjelige til at kende alle de risici, ifølge undersøgelsen, som blev offentliggjort online for nylig i tidsskriftet Epilepsy.

Selv om denne undersøgelse fokuseret på epilepsi medicin, resultaterne tyder på, at FDA har brug for at finde bedre måder at informere læger om nyopdagede stof sikkerhedsrisici, siger forskerne fra Johns Hopkins University School of Medicine. Deres resultater viser, at advarsler om disse risici ikke får igennem til læger træffe vigtige ordinering beslutninger.

Der er ingen enkelt sted for neurologer at finde opdateret risiko oplysninger om narkotika, siger lederen af ​​undersøgelsen Dr. Gregory Krauss, professor i neurologi. Et par få e-mails fra FDA, mens andre får oplysningerne fra neurologi samfund, efteruddannelsen kurser eller tidsskriftsartikler.

"Der er dårlig kommunikation fra FDA til specialister, og der er en vis risiko for patienterne på grund af dette," Krauss sagde i en Johns Hopkins pressemeddelelse.

"Medmindre det er en væsentlig ændring, der nødvendiggør FDA til at udstede en sort boks advarsel på et produkt, vises der vigtige oplysninger, der skal glide gennem revner," sagde han. "Vi har brug for en mere systematisk og omfattende metode, således at lægerne få opdateret sikkerhedsadvarsler i et format, der garanterer, at de vil se og fordøje, hvad de har brug for at beskytte patienterne."

Related Articles