Ephedra, Selvom forbudt, stadig under angreb

January 23 by admin

Ephedra, Selvom forbudt, stadig under angreb


Halvdelen af ​​den anbefalede dosis af Metabolife 356, et kosttilskud, der indeholder ephedra og koffein, forhøjet blodtryk samt en måling af tiden mellem hjerte sammentrækninger, nye forskningsresultater viser.

Over tid, kan forhøjet blodtryk øger risikoen for at få et hjerteanfald, mens ændringen i hjerte sammentrækninger kan øge risikoen for at udvikle en bestemt type arytmi, eller unormal hjerterytme.

Resultaterne vil hælde benzin på anti-ephedra brand, havde den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) ikke allerede annonceret det var at forbyde produkter, der indeholder ephedra.

Ifølge forskerne, FDA gjorde faktisk se rapporten, før den nuværende publikation i januar 14 spørgsmålet om Journal of American Medical Association.

"[FDA] fik et forskud kopi i december," siger senior undersøgelse forfatter C. Michael White, lektor i farmaci ved University of Connecticut School of Pharmacy i Storrs. "Jeg tror, ​​det helt sikkert gjorde spille en rolle i deres beslutninger."

David Cohen, National Science advokat Metabolife, siger undersøgelsen er mangelfuld for en række årsager. For startere, har forskerne ikke anerkende tidligere data, som viste ingen forlængelse af QT-intervallet, siger Cohen. Forlænget QT intervaller er potentielt problematiske, fordi de kan føre til en farlig uregelmæssig hjerterytme kaldet torsade de pointes. Intetsteds i denne undersøgelse, eller i den kliniske litteratur, Cohen tilføjer, er der nogen registrering af ephedra er knyttet til torsade de pointes.

"Det er ikke klart, hvad der er den kliniske betydning af denne undersøgelse," siger Cohen. "I det mindste, ærlige forskere anerkender inkonsistente data. Det har været gennemgående tema i meget af det, der er foregået omkring ephedra. Ingen, herunder FDA, ønsker at anerkende alle de data, der har været derude i år, der ikke påvise, at dette er et farligt produkt, og dette er blot endnu et stykke af det. "

Vægttab kosttilskud indeholdende ephedra har været knyttet til mere end 100 dødsfald, herunder at Baltimore Orioles kande Steve Bechler sidste år. Den præcise fysiologiske mekanisme bag disse tragedier er ikke godt forstået.

"Vi har kendt i meget lang tid, at stimulanser som koffein eller ephedra har potentiale til at skabe arytmi [men] vi aldrig rigtig forstået frekvensen eller præcis hvordan det foregik," siger Dr. Larry Chinitz, direktør for klinisk hjerteelektrofysiologi på New York University Medical Center. "Undersøgelsen dokumenterer, hvad vi altid har haft en idé om, og foreslår, at det kan være hyppigere end vi mistænkt i fortiden."

Metabolife 356 indeholder i alt 19 ingredienser, herunder ephedra og koffein, og er en af ​​de øverste sælgere i sin kategori. Undersøgelsens forfattere var specielt interesserede i produktets effekt på QT (QTc) interval varighed og systolisk blodtryk. QTc-interval varighed er et mål for de tidsintervaller, der opstår i løbet af de elektriske impulser, der får hjertet til at trække sig sammen. Længere intervaller kan øge risikoen for at udvikle arytmi eller unormal hjerterytme. Systoliske blodtryk er den øverste tal på et blodtryk læsning.

Femten unge, raske mænd og kvinder blev randomiseret til at modtage enten Metabolife produkt eller en placebo. Efter en uges pause mellem sessioner, grupperne skiftet til at modtage den anden behandling. Heart satser og blodtryk blev målt lige før du tager p-piller samt en, tre og fem timer efter.

Personer, der tager Metabolife 356 havde længere QTc-intervaller og højere systolisk blodtryk i forhold til mennesker, der tager placebo. Den gennemsnitlige QTc interval for Metabolife takers var 419,5 millisekunder versus 396,1 millisekunder i placebogruppen. Det gennemsnitlige systoliske blodtryk læsning var 123,5 i Metabolife gruppen versus 118,93 i placebogruppen.

Nogle 53 procent af deltagerne havde QTc-intervaller stigninger på mindst 30 sekunder, mens du tager Metabolife 356. Tredive sekunder anses tærsklen for eventuel bekymring, som Det Europæiske Center for Farmaceutiske Specialiteter. Mens FDA har nogen tilsvarende retningslinje, har det fjernet, der inducerer mindre stigninger, siger undersøgelsens forfattere.

Hvilken ingrediens er ansvarlig for de ændringer er ikke kendt, men forfatterne har mistanke ephedra er synderen. "Det er blevet meget, meget svært at finde kun ephedra-holdige produkter på det amerikanske marked på grund af retssager og andre ting," siger White. "Vi kiggede på adrenalin, som er en nær fætter til ephedra, og vi fandt, at i sig selv, kan det også øge QTc-intervallet, og folk ved, at det kan øge blodtrykket. Da en nær fætter kan øge QTc er vi temmelig sikker på, at ephedra også gør. "

Undersøgelsen omfattede indgivelse kun en halv dosis (en pille versus to anbefales på etiketten). "Producenterne har gjort gældende, at de fleste af de tilfælde af patientens skade involverede større end gennemsnittet doser," siger White. "Vi gav hvad der svarer til en tablet. Der er mulighed for, at, havde vi givet dem to kan resultaterne have været værre i form af blodtryk eller QTc interval stiger."

Det vil være let nok at undgå ephedra, når disse produkter fra markedet. Hvorvidt at undgå koffein er en helt anden sag. "Hos patienter, som har en hjertesygdom, bør dette undgås for enhver pris," siger Chinitz. "I mangel af hjertesygdomme, ville man anbefale mådehold og erkende, at nogen kunne blive berørt, men risikoen ville være mindre."

Related Articles