Ensartet terminologi i Medical Practices

October 11 by admin

Ensartet terminologi i Medical Practices


Medicinsk terminologi er det sprog sundhedspleje. Folk på alle niveauer i sundhedsvæsenet industrien, fra fakturering degnen til lægen, har brug for at vide, hvordan man bruger medicinsk terminologi. Dette "sprog" er kompleks og kan virke overvældende, men medicinsk terminologi skyldes gamle sprog og følger forudsigelige mønstre. Dens formål at gøre sundhedsvæsenet en lettere proces.

Fordele

Have en ensartet terminologi i lægepraksis med til at sikre, at oplysninger kan deles problemfrit fra den ene læge til den næste. Stedet for at skulle give direkte oplysninger til en anden behandleren personligt eller på telefonen, kan lægerne videresende medicinske journaler. Patienter kan derefter bruge disse optegnelser til at tage til en læge uden nogen kommunikationsproblemer.

Ulemper

Nogle mennesker kan have svært ved at lære medicinsk terminologi, fordi vilkårene bruge latin som base sprog. Processen med at lære terminologien kræver typisk mindst et kursus, som kan være tidskrævende. Anvender tips og tricks, såsom hvordan at nedbryde ord i præfikser, rødder og suffikser, kan gøre processen mindre overvældende.

Betydning

Læger eller sygeplejersker kan registrere oplysninger ved hjælp af medicinsk terminologi, og der er ingen uklarheder om, hvad disse begreber betyder. Nogle udtryk, såsom "smerte", er vanskelige at beskrive præcist. Ved at bestemme, hvad en patient har brug for, og derefter bruge medicinsk jargon, kan sundhedspersonale deler med hinanden, hvad der er galt med en patient ved hjælp af klare vendinger.

Related Articles