Eksempler på Biomedical Electronics Innovations, Brug

March 13 by admin

Eksempler på Biomedical Electronics Innovations, Brug


Oprettelse biomedicinske elektronik kræver ekspertise inden for videnskab og elektroteknik. Manifestationen af ​​elektronik til støtte for medicin kan ses dagligt på hospitaler gennem anvendelse af edb tomografi scanninger, magnetisk resonans og elektrokardiogrammer. Biomedicinske elektroniske projekter også fører til opfindelser, der ikke kun kan forbedre diagnostisk test, men kvaliteten af ​​menneskers liv så godt.

Biomedicinsk overvågningssystem

Oplev Projekter i Maharashtra, Indien, har skabt et diagnostisk overvågningssystem, der kombinerer data fra afgørende test. Overvågningssystemet leveres med software, der kan uploades til en computer. Det erstatter behovet for blodtryk maskiner, elektrokardiogram maskiner og krop termometre. Det virker ved at binde sensorer til et organ. Disse sensorer anvender følsomme radiofrekvenssendere, der automatisk registrerer kropstemperatur, vejrtrækning og elektrisk aktivitet i hjertet. Når forbundet til en computer, maskinen uploader informationen til evaluering.

Robot-Assisted Surgery

Intuitive Surgical af Sunnyvale, Californien., Er en leder i robot-assisteret kirurgi. Intuitiv Kirurgiske s Food and Drug Administration-godkendte robotter tillader kirurger til at arbejde uden at have direkte kontakt med en patient. Robotterne har arme med kameraer eller endoskoper. Disse arme har fleksible håndled, der giver bevægelse og fingerfærdighed overgår hvad der kan gøres med den menneskelige hånd. Bevægelsen af ​​endoskoper styres af en kirurg på en konsol. Kabler i de endoskopiske håndled tillader kirurger til at udføre opgaver såsom væv dissektion og suturering. Robotten har været brugt til at udføre operationer, herunder hysterektomier, nephrectomies, larynx resektioner, mitralklap reparation, mundhulen resektioner og gastrisk bypass.

Mind-kontrollerede protetik

I maj 2010, BBC News rapporterede oprettelse og brug af et sind-kontrolleret protese lemmer for en ung østrigsk mand, der mistede sine arme efter en elektrisk. Producenten, Otto Bock Healthcare, manipuleret projektet og instrueret kirurger til at sætte nerver, der engang kontrollerede armene ind i hans bryst muskler. Brain signaler nå nerverne før de kan udøves af musklerne til at udføre bevægelser. Otto Bock Healthcares protese arm var udstyret med elektroder, der kunne knyttes til brystet at samle op på mandens tanker til at flytte. Real-time svar på sine tanker tilladt sine protetiske arme skal anvendes som om de var naturligt. Operationen har tilladt manden at vende tilbage til arbejde og leve uafhængigt.

Related Articles