Drikke tidligt i graviditeten kan beskadige Placenta, undersøgelse viser

October 20 by admin

Drikke tidligt i graviditeten kan beskadige Placenta, undersøgelse viser


Drikke moderat til store mængder alkohol tidligt i graviditeten kan skade din moderkage, det organ, som opretholder dit ufødte barn, før det er født, siger forskerne.

I laboratorieforsøg, efterforskere fandt, at mængder af alkohol lig med moderat eller druk reduceret cellevækst i moderkagen. Lave niveauer af alkohol havde ingen effekt, tilføjede de.

For undersøgelsen, var moderat indtagelse groft defineret som 2-3 drinks om dagen, mens 4-6 genstande om dagen blev anset tunge drikke.

Forskerne fandt også, at moderat til tunge drikke reduceret, hvor meget af en vigtig aminosyre kaldet taurin leveres fra moderen til barnet gennem moderkagen, ifølge undersøgelsen offentliggjort 14 online Feb. i tidsskriftet PLoS One.

Taurin er afgørende for et barns hjerne og krop udvikling, så dette fund kan forklare nogle af de adfærdsmæssige og fysiske problemer hos børn født af alkoholiske mødre, foreslog de britiske forskere.

"Placental vækst er reduceret i forhold til ikke-eksponerede moderkager, hvilket tyder på, at på lang sigt, kan der være konsekvenser for, hvor meget støtte spædbarnet modtager fra moderkagen under resten af ​​graviditeten efter denne eksponering," undersøgelse forfatter Sylvia Lui fra Tommys moderen og fosteret Health Research Centre ved University of Manchester, sagde i et universitet pressemeddelelse.

Og John Aplin, professor i reproduktiv biomedicin i centrum, tilføjede: "Denne forskning viser også, at kvinder, der forsøger at blive gravide ikke bør drikke, da de skader, som alkohol kan ske meget tidligt i graviditeten - måske før en kvinde ved, at hun er gravid. "

En anden ekspert aftalt.

"Det kan ofte være et par uger før en kvinde opdager hun er gravid, og denne forskning viser, at moderat indtagelse i løbet af de vitale første uger kan have en stor indvirkning på udviklingen af ​​barnet," Jane Brewin, administrerende direktør for Tommys, en gruppe at midlerne forskning i graviditet problemer, og giver information til forældre, sagde i pressemeddelelse.

"Mange graviditeter er uplanlagte, men for dem aktivt planlægger en familieferie denne forskning rejser spørgsmål om, hvorvidt kvinder bør overveje deres indtag af alkohol, selv før de [blive] gravid," Brewin tilføjet.

Related Articles