Din smartphone kan gøre dig Fat

February 25 by admin

Din smartphone kan gøre dig Fat


Smartphone-brugere bare kunne være den nye sofa kartofler.

Forskere studerer universitetsstuderende fandt, at mobiltelefon brug - meget gerne se fjernsyn - kan signifikant reducere fysisk aktivitet og fitness niveauer.

"Brug en mobiltelefon ikke har den samme form for negativ stigmatisering, sidder på sofaen og se tv har, men det kan være lige så slemt for dig," sagde undersøgelse medforfatter Jacob Barkley, lektor i motion videnskab Kent State University i Ohio.

Undersøgelsen fandt, at de studerende bruger i gennemsnit næsten fem timer på deres mobiltelefoner og sende hundredvis af tekstbeskeder hver dag, sagde Barkley.

Mobiltelefoner - også kaldet smartphones - er blevet multifunktionsmaskiner med kapaciteter svarende til en computer med internetforbindelse. Stort set overalt og altid, kan brugerne ikke kun foretage opkald og sende tekster og e-mails, men de kan interagere med Twitter, søge på internettet, se videoer og live events, og afspille video og andre spil.

Alle disse aktiviteter er hovedsagelig stillesiddende, bemærkede forskerne.

På trods af at mobiltelefoner er mobile enheder, de langsomme folk ned, sagde Barkley. Tekster mobil på vej til busstoppestedet, folk gå langsommere, forsøger at gøre to ting på én gang. At gå til parken for en køre, de stopper for at søge efter meddelelser, tjek film gange og lave en dato. Gå forbi en smuk scene, de standse og tage et billede, og derefter sende det til deres venner via Facebook.

"Før du ved af det du er faldet ned i denne lille ormehul sidder på en bænk i parken, spille på din telefon," Barkley sagde.

Smartphones har enorm kapacitet markant ændre folks livsstil og sundhedsvaner, folkesundheden ekspert aftalt.

"Vi er nødt til at se på dette svarer til, hvad der skete i den industrielle revolution, og hvordan det ændret os," sagde Nancy Copperman, direktør for folkesundhed initiativer på North Shore LIJ Health System i Great Neck, NY "En undersøgelse som denne rejser betydningen af, hvordan denne teknologi påvirker, hvordan vi flytte, spise og sove. Vi er nødt til at se på konsekvenserne af teknologi på vores sundhed. "

Copperman sagde tunge mobiltelefon brug kan skabe hjernedød spise, meget som tv gør. Hvis du bruger din mobiltelefon i det meste af din tid vågen, skal du nogle gange spise mens du bruger enheden, sagde hun.

Cellphone brug kan også påvirke søvn, studie medforfatter Barkley noteret. Han sagde nogle elever har været kendt for "sleep tekst" - sende beskeder, mens de sover, og ikke huske de gjorde det, når de vågner op.

Copperman sagde hun bekymrer, at mens denne undersøgelse fokuseret på college studerende, der var omkring 20 år gammel, mange af nutidens elementære skoleelever er lige så bundet til smartphones. "Dette er sandsynligvis påvirker fysisk aktivitet i yngre børn nu, også," sagde hun.

For undersøgelsen, forskerne undersøgte mere end 300 universitetsstuderende om deres mobiltelefon brug, fritidsaktiviteter og fysisk aktivitet. Derefter 49 elever brugte en trædemølle test til at evaluere deres hjerte og lunge fitness.

I denne gruppe, de, der har brugt meget tid på deres mobiltelefoner - op til 14 timer dagligt --- var mindre egnet end deltagere, der kun gennemsnit omkring 1,5 timers brug.

Resultaterne tog højde for faktorer som køn, procentdel af kropsfedt og "self-efficacy" - deltagerens tillid til, at han eller hun kan blive aktiv i en række forskellige indstillinger, sagde Barkley.

Højfrekvente cellphone brugere tendens til at rapportere de var involveret i mere stillesiddende aktiviteter end var lavfrekvente brugere. Forskerne siger, at høj cellphone brugere også kan tiltrækkes andre former for digitale medier, såsom tv, film, computere og videospil.

Dog kan forskningen ikke konkludere, at mobiltelefoner forårsager folk til at være mindre egnet, Barkley anerkendt. "Det er muligt, at mindre passer folk bruger deres mobiltelefoner mere," sagde han.

Copperman tilbudt nogle praktiske råd. Hun mener, forældre bør overvåge ikke blot, hvad deres børn laver på deres smartphones, men hvor ofte de bruger dem. Voksne bør begynde at overvåge sig selv, også, foreslog hun, at bemærke hvis de afbryde fysisk aktivitet ved hjælp af deres telefoner, eller gøre deres mobiltelefon deres middag companion.

"Folk skal tage tid fra deres cellulære teknologi til en bedre livskvalitet,« Copperman sagde.

Undersøgelsen optrådte online for nylig i International Journal of Behavioral ernæring og fysisk aktivitet.

Related Articles