Den bedste måde at Shave at forebygge acne

September 13 by admin

Mange mennesker forveksler barbering bump med acne udbrud, fordi de ligner hinanden i udseende. Barbering bumps udvikle på grund af irritation i hårsækken, der er forbundet med barbering. Så snart den afskårne hår begynder at vokse tilbage, bliver det fanget inde i hårsækken, hvilket resulterer i huden udvidelsen og inflammation. Mange mennesker står dette problem; men det er mest udbredt blandt mennesker med krøllet hår.

Warm Up din hud før barbering

For at undgå barbering acne, varme op din hud ved at vaske det med varmt vand. Denne teknik gør de stive hudceller fleksibel og åbner op blodkarrene. Det er grunden til, at mange mennesker foretrækker barbering lige efter at tage et varmt brusebad. De finder det lettere at klippe de blødgjort hår. Det anbefales også, at du skum den behårede område af huden før barbering. Brug den rigtige form for barberskum hjælper med at reducere forekomsten af ​​barbering bump, da det hjælper skraberen arbejde sig jævnt på huden og mindsker chancerne for inflammation.

Brug Højre Razor

Ifølge Acne Treatment Bulletin, den bedste barbermaskine til at forebygge barbering bump er en elektrisk-drevne shaver. Men hvis du foretrækker at bruge en manuel kniv shaver, sørge for, at hver gang du barbere skæg, du bruger en barbermaskine med en enkelt forkant.

Folk, der barbere med jævne er mere tilbøjelige til at erhverve barbering bump og akne. Hvis du er også en af ​​de hyppige barbermaskiner, så er du foreslog at barbere i nedadgående retning i stedet for opadgående retning. Opadgående bevægelse kan forårsage alvorlig betændelse som den tendens til at gøre indsnit og ridser på huden.

Brug en toner efter barbering

Det er vigtigt at bruge en blid toner på huden lige efter barbering. Men husk på, at en toner med alkoholiske ingredienser kan forårsage kløe, tørhed og alvorlig irritation. Faktisk foretrækkes det at anvende en naturlig astringerende såsom troldnød, der betragtes som en mildere og mere sikker erstatning af aftershave toner. Ud over dette, kan man også vælge en antibakteriel gel, som er kendt for at have den samme virkning som en blid toner. Antibakterielle geler forhindrer bakterier i at komme ind i hullerne i hårsække, hvilket forhindrer barbere acne før det endnu starter.

Related Articles