Del B socialsikringsydelser

June 13 by admin

Oplysninger fra Social Security Administration (SSA), henviser til del B fordele som en del af Medicare, den føderale sygesikring program for ældre borgere 65 år eller ældre og permanent handicappede. Den Medicare-programmet har fire adskilte dele - A, B, C og D. Del B er sygesikring, den del af det program, der giver bistand med almindelige medicinske regninger ikke er omfattet af del A (hospitalsindlæggelse forsikring).

Social Security Berettigelse

Den SSA, at de fleste arbejdere har brug for 40 point for at kvalificere sig til sociale ydelser. Credits kan være tjent med et maksimum på fire om året. (2010 sats var en kredit for hver $ 1120 optjent.) Når en arbejdstager er berettiget til at modtage deres fulde sociale ydelser, afhænger af pensionsalderen. For der er født før 1943, fulde udbytte er let tilgængelige nu. For dem er født mellem 1943 og 1954, fuld pensionsalder er 66. For dem er født i 1955, fuld pensionsalder er 66 år og to måneder, hvis du er født i 1956, 66 og fire måneder, i 1957, 66 og seks måneder, i 1958, 66 år og otte måneder, og i 1959, 66 år og 10 måneder. For alle dem, som er født i 1960 eller senere, den fulde pensionsalderen er 67 år.

Social Security og Medicare

Amerikanere, der opfylder kvalifikationskrav til at modtage sociale ydelser, er automatisk kvalificeret til del A i Medicare og kan tilmelde i del B. Hospital forsikring, som skitseret i del A er gratis. Del B kan kræve at betale en månedlig præmie. Den SSA rådgiver dem nærmer sig pensionsalderen for at ansøge om Medicare tre måneder forud for deres fyldte 65. år, uanset pensionsalderen. Ifølge SSA, at manglende anvendelse tidligt kan resultere i højere omkostninger for del B fordele (Medicare sygesikring).

Del B Omkostninger

Ifølge SSA data, den føderale regering tilskud cirka 75 procent af de præmier for de fleste enrollees i Medicare Part B. Selv præmierne blev sat til at stige i 2011 for støtteberettigede enrollees med indkomster under $ 85,000 for enkeltpersoner og $ 170,000 for ægtepar, Sociale Sikkerhed forudsat ingen cost-of-levende raise til 2011. Derfor månedlige præmier for del B fordele forblev på 2010 niveauer ($ 110,50). Dem med højere indkomster betale mere. For den lille procentdel af befolkningen, 65 år eller ældre, behøver der ikke opfylder betingelserne for sociale ydelser, kan den sygesikring, der er fastsat i del B købes. Dem med lavere indkomster kan søge hjælp fra statslige programmer for yderligere at subsidiere omkostningerne.

Del B Dækning

Del B dækning omfatter assistance med prisen på lægers honorarer, herunder almindelige besøg hos praktiserende læge. Mange ambulante tjenester er omfattet, herunder fysioterapi, ergoterapi og forsyninger såsom insulin og diabetes forsyninger. Hjælp til prisen på nogle hjem sundhedspleje og andre medicinske tjenester, herunder hjerterehabilitering, og akut ambulancekørsel, samt et stigende antal forebyggende tjenester, er del B fordele.

Related Articles