Definer Akut Care Indlæggelse

September 14 by admin

Definer Akut Care Indlæggelse


En akut pleje hospital er en facilitet, der tilbyder kirurgisk og medicinsk patientbehandling for enkeltpersoner står over et uventet alvorlig medicinsk problem, der kræver øjeblikkelig vurdering og behandling. I denne fase af hospitalsindlæggelse patienter får diagnose og behandlingsplan.

Definition

Akutte hospitaler har akut værelse faciliteter, at funktionen medicinsk og sundhedspleje personale med ekspertise i en række medicinske speciale områder for at opfylde behovene hos patienterne. Hospitaler I dag definerer akut hospitalsbehandling, som når "en patient behandlet for en kort, men alvorlig episode af sygdom."

Faciliteter

Denne Connecticut Office of Health Care Access, at akut pleje hospitaler give "en kortsigtet hospital, der har faciliteter, medicinsk personale, og alle nødvendige personale til at yde diagnose, pleje og behandling af en lang række akutte tilstande, herunder skader."

Diagnoser

Patienter, der får akut hospitalsbehandling kan præsentere med medicinske, psykologiske, eller stofmisbrug problemer. Andre eksempler på optagelse diagnoser inkluderer brækkede knogler, galdeblære sygdom, mavesmerter og lungebetændelse.

Mål

Hovedmålene med akut indlæggelse indbefatter diagnose og stabilisering af patienten. Brock Slabach, Senior VP for National Rural Health Association, siger akut pleje hospitaler "giver både stationær og ambulant tjenester med det mål at udlede patienten, så snart patienten skønnes stabil.

Overvejelser

Generelt akutte indlæggelser tilbyder korte ophold for patienter. Efter diagnose patienter får henvisninger til de speciallæger til at modtage yderligere lægehjælp. En anden komponent til akut hospitalsbehandling omfatter planlægning udledning, hvis yderligere behandling viser sig nødvendigt indlæg hospitalsophold.

Related Articles