De positive effekter af Yasmin for Scalp & Hair

December 7 by admin

De positive effekter af Yasmin for Scalp & Hair


Bivirkningerne af p-piller er meget subjektive; hvad der virker for at styrke en kvindes hovedbund og hår kan arbejde på bekostning af en anden kvinde. Det samme kan siges om huden: nogle piller kan rydde en kvindes hud, men ikke en andens. Yasmin, en af ​​de mest populært ordineret p-piller i verden, har været kendt for at lindre hårtab og hovedbund problemer hos nogle kvinder.

Hair Growth

Ifølge mange internetfora af prævention brugere, Yasmin ofte forårsager hårtab hos kvinder med normal hår volumen. kvinder med forhold, der forårsager hårtab, men - som alopeci - kan vokse, at håret tilbage med Yasmin. En vidnesbyrd indsendt af en kvinde ved navn Jessica på kvindernes Hårtab Project krøniker hendes rejse med alopeci og Yasmin. Hun hævder, at Yasmin var den eneste, der gjorde hendes hår vokse tilbage til normal lydstyrke, og at det faldt ud i store mængder, da hun gik ud pillen at have og pleje hendes datter.

Fedtet hår og hovedbund

P-piller som Yasmin kan også bidrage til at afhjælpe fedtet hår og hovedbund. Ifølge Geoffrey Redmond af Hormone Hjælp Center i New York, indeholder Yasmin drospirenon, som er relateret til progesteron. Dette kan hjælpe til at blokere testosteron, et androgen, der forårsager overproduktion af olie i nogle kvindernes hud. Enhver behandling såsom Yasmin, som kan mindske olieproduktionen i huden, også falder olieproduktionen i hovedbunden. Dette hjælper nogle kvinder at have mindre fedtet hår og mindre fedtet hud på hovedet.

hirsutisme

Nogle kvinder har overdreven vækst af hår på dele af deres krop end hovedet. En betingelse, kaldet hirsuitism, forårsager mørke, grove hår til at vokse på andre dele af kroppen - især mandlig-mønster hårvækst. En masse af kvinder, der har hirsutisme har en tilstand kaldet polycystisk ovariesyndrom, som er karakteriseret ved høje niveauer af androgener, der forårsager hårvækst i unormale steder. Den drospirenon i Yasmin fungerer ofte godt på kvinder med PCOS-relaterede hirsutisme. De lavere niveauer af androgener forårsaget af de syntetiske kvindelige hormoner i pille kan forårsage et fald i mandlig-mønster hårvækst.

Potentielle negative virkninger

Ikke alle p-piller arbejde for enhver kvinde. Ifølge mange steder, hvor kvinder udveksle informationer om p-piller, herunder Yasmin, har den pågældende pille førte til tørre hovedbund og tyndere hår. har rapporteret Andre kvinder kløe eller brændende hovedbund problemer.

Related Articles