De fleste teenagere, der selvskade evalueres ikke for mental sundhed i ER

December 23 by admin

De fleste teenagere, der selvskade evalueres ikke for mental sundhed i ER


De fleste børn og teenagere, der tage livet selv er udledt fra skadestuer uden en vurdering af deres mentale sundhed, viser ny undersøgelse.

Resultaterne er bekymrende, da risikoen for selvmord er størst lige efter en episode med selvskadende adfærd, ifølge forskere på Landsdækkende Børnehospital i Columbus, Ohio.

Forskerne fandt også de fleste af disse børn ikke modtager nogen opfølgende behandling med en mental sundhed professionel op til en måned efter, at de ER besøg.

"Emergency Department personale kan spille en enestående rolle i forebyggelse af selvmord ved at vurdere den mentale sundhed af patienterne efter forsætlig selvskade og give potentielt livreddende henvisninger til ambulant psykiatrisk behandling," siger ledende undersøgelse forfatter Jeff Bridge, principal investigator på hospitalets Center for Innovation i Pediatric Practice, i en pressemeddelelse. "Men koordineringen mellem redningstjenester for patienter, der bevidst skade sig selv og sammenkædning med ambulant mental sundhed behandling er ofte utilstrækkelig."

For undersøgelsen i Journal of American Academy of Child & Adolescent Psychiatry, forskerne undersøgte Medicaid data for unge i alderen 10 til 19 år. Kun 39 procent af de patienter udskrevet efter forsøger at skade sig selv modtaget en mental sundhedsmæssig vurdering på skadestuen.

Kun omkring halvdelen af ​​de børn, der havde besøgt skadestuen for en mental sundhed-relaterede årsag inden for de sidste 60 dage har modtaget en mental sundhed evaluering under deres besøg til skadestuen for selvskadende adfærd.

Op til 90 procent af de unge, der bevidst skade sig selv opfylder kriterierne for mindst én psykiatrisk lidelse, især humørsvingninger, siger forskerne.

Den britiske National Institute for Health and Clinical Excellence anbefaler, at folk, der dukker op på en skadestue for selvskadende adfærd bør modtage en mental sundhed evaluering, før bliver frigivet fra hospitalet.

"Denne undersøgelse sætter fokus på behovet for strategier til fremme af skadestuen psykiske vurderinger, styrkelse af uddannelse af læger i pædiatriske mental sundhed og unges forebyggelse af selvmord og rettidig overgang til ambulant psykiatrisk behandling," Bro sagde.

Related Articles