De fleste børn behandlet med ikke-børnehospitaler

February 9 by admin

De fleste børn behandlet med ikke-børnehospitaler


Ikke-specialiserede hospitaler i USA håndtere langt flere børn indlæggelser end børnehospitaler, at funktionen pædiatrisk ekspertise, i henhold til resultaterne af en ny undersøgelse.

"Mens vores resultater ikke vurdere kvaliteten af ​​pleje, vi hypotesen, at ikke-børnehospitaler kan være for få ressourcer i pædiatrisk ekspertise samtidig med et overskud af omsorg for de fattige og for psykiske lidelser," undersøgelse forfatter Dr. Richard Wasserman, professor af pædiatri ved University of Vermont, sagde i en forberedt erklæring.

Forskerne analyserede data fra 2000 Healthcare Cost og udnyttelse Projekt Børne Indlæggelse Database.

De fandt, at i år 2000, børnehospitaler håndteret omkring en tredjedel af de 1,7 millioner indlæggelser med børn - faktisk med 64,4 procent af indlæggelser for børn i alderen 1 til 17, der forekommer på ikke-børnehospitaler. Mere end 1 ud af 20 af disse indlæggelser var for en mental sundhed optagelse, forskerne tilføje.

I forhold til børnehospitaler, ikke-børnehospitaler havde mange flere udledninger for 15- til 17-årige kvinder, patienter fra lavindkomstlande områder og uforsikrede patienter, Vermont koncernen noteret.

"Denne undersøgelse er den første detaljeret kig på dette sæt af spørgsmål, der giver et billede af forskellige institutionelle byrder," siger Wasserman, der præsenterede resultaterne søndag på det årlige møde i den pædiatriske Akademiske Societies, i Washington, DC

Related Articles