De fleste ældre amerikanere lever længere og bedre

August 9 by admin

De fleste ældre amerikanere lever længere og bedre


Ældre amerikanere lever længere end nogensinde og nyder bedre sundhed og økonomisk sikkerhed, finder en ny rapport.

Alligevel er der fortsat være dvælende forskelle mellem racemæssige og etniske grupper.

I 2006 var der anslået 37 millioner amerikanere 65 og ældre - 2 procent af befolkningen. I 2030 er det anslået til 71.500.000 mennesker vil være 65 og ældre - næsten 20 procent af befolkningen, ifølge rapporten, Ældre amerikanere 2008: Key Indikatorer for velfærd.

"Denne rapport kommer på et kritisk tidspunkt," Edward Sondik, direktør for National Center for Health Statistics, sagde torsdag i en forberedt erklæring. "Som store årgange alder og Amerikas ældre befolkning bliver større og mere forskelligartet, community ledere, politikere og forskere har en endnu større behov for pålidelige data for at forstå, hvor ældre amerikanere står i dag, og hvad de kan blive udsat for i morgen."

Rapporten undersøgte fem brede områder af velvære: økonomi, sundhedstilstand, sundhedsrisici og adfærd og sundhedspleje.

Selvom den forventede levealder for amerikanerne fortsætter med at stige for de 65 år, det er lavere end i lande som Canada, Frankrig Japan og Sverige. For eksempel japanske kvinder 65 år lever 3,2 år længere end kvinder i USA. Blandt mænd er forskellen 1,2 år, ifølge rapporten.

Med hensyn til den generelle sundhed, har nøgleindikatorer såsom rygning satser, influenza og lungebetændelse vaccinationer og screening for brystkræft forbedret, men har stabiliseret sig i de seneste år.

Som for kroniske tilstande, kvinder rapporterede højere niveauer af arthritis sammenlignet med mænd. Mænd rapporterede højere hjertesygdomme og kræft. Blandt afrikansk-amerikanere, der var højere niveauer af forhøjet blodtryk og diabetes sammenlignet med hvide. Hispanics rapporteret højere niveauer af diabetes end gjorde ikke-spansktalende hvide.

Antallet af mennesker, 65 og ældre, der er overvægtige er steget fra 22 procent i 1988 til 1994 til 31 procent i 2000-2006. Samtidig var der ingen væsentlig ændring i antallet af ældre mennesker, der beskæftiger sig med fysisk aktivitet. De fleste dage amerikanere 65 og ældre indberettede udgifter halvdelen af ​​deres tid på at se fjernsyn. De 75 og ældre, men brugt mere tid på at læse og afslappende og tænkning i forhold til mennesker 55 til 64 år år gammel.

Hertil kommer, som folk i alderen, de brugte mindre tid på at besøge venner eller deltage sociale funktioner. Socialisering faldt fra 13 procent af de 55 til 64 år til 10 procent af de 75 og ældre. Og tid afsat til sport, motion, rekreation og rejse faldt også med alderen, ifølge rapporten.

Ældre menneskers evne til at opnå, proces og forstå oplysninger eller tjenester sundhed - kaldet sundhedskompetence - faldt med alderen. Tredive-ni procent af befolkningen 75 og ældre havde under grundlæggende sundhedskompetence, mod 23 procent af befolkningen i alderen 65 og 74, og 13 procent af befolkningen 50 og 64.

Eskalerende sundhedsudgifterne, især for receptpligtig medicin, påvirkes også ældre amerikanere: Fra 1992 til 2004 steg fra $ 8644 til $ 13,052. I 2004 receptpligtig medicin består 61 procent af out-of-pocket sundhedsudgifter for ældre amerikanere, rapporten fundet.

Disse omkostninger forventes at blive dæmpet af Medicare Part D receptpligtig medicin fordel. Fra 2006 til 2007 steg antallet af personer indskrevet i programmet steg 18200000-19700000, ifølge rapporten.

På trods af disse stigende omkostninger, mange ældre amerikanere er økonomisk mere sikker. Fra 1974 til 2006 steg antallet af ældre amerikanere, der lever under fattigdomsgrænsen, er faldet fra 15 procent til 9 procent. Desuden er antallet af ældre amerikanere med højere indkomster steget fra 18 procent til 29 procent.

Men eksisterede racemæssige forskelle, med nettoformuen blandt hvide 65 og ældre seks gange de ældre afroamerikanere. Og, mere ældre amerikanere, især kvinder, fortsatte med at arbejde efter 55.

Rapporten er udarbejdet af Federal Interagency forum om aldersrelaterede Statistik, som repræsenterer 15 organer med ansvar for indsamling af data om aldring. Den seneste rapport blev udgivet i 2006.

En ekspert mener, at mangel på fysisk aktivitet og mangel på social aktivitet er de to største faktorer, der påvirker sundheden for ældre amerikanere.

"Det er lidt trist, når man tænker på alle de penge og al den indsats, der er gået ind i bevidstheden fysisk aktivitet, og at det faktiske beløb ikke er steget i de seneste 10 år," sagde Colin Milner, administrerende direktør for Det Internationale Råd om aktiv aldring. "Hvad det siger er, vi gør noget forkert."

Milner tænker nye måder at få folk til at være mere aktive er nødvendige. Folk er ikke klar over, at kun en lille fysisk aktivitet kan have en stor indvirkning på deres helbred, sagde han.

"Folk ser atletisk aktivitet, og de siger:". Glem det kan jeg ikke gøre det, jeg er gammel, "Milner sagde" Vi kan spare omkring 77 milliarder dollars i sundhedspleje omkostninger ved at øge den fysiske aktivitet, "han. noteres.

Milner sagde han er også bekymret over, at ældre mennesker bruger for meget tid på at se tv og blive socialt isoleret.

"Hvor længe vil det være før vi ingeniør socialisering ud af vores livsstil," Milner sagde. "I 2020 vil depression være den anden hyppigste årsag til for tidlig død ifølge Verdenssundhedsorganisationen. Og nu, du tager socialisering ud af en livsstil."

Related Articles