De bedste puder til kvinder Support

December 7 by admin

De bedste puder til kvinder Support


Tænk ikke på puder som kun til soveværelset. Som en kvinde, du har brug for støttende puder til en række grunde til, at mænd ikke. Hvad gør en pude det bedste for support formål vil variere, afhængigt af årsagen de er nødvendige - der er ikke en one-size-fits-all support løsning. Den bedste support puder mødes størrelse, form og materielle anbefalinger til det problem, det er at tage fat.

Graviditet Puder

Graviditet puder tilbyder den bedste støtte til en gravid kvinde, når hun oplever rygsmerter. Dette skyldes graviditet support puder er længere i længden end almindelige puder til hovedet, der tilbyder konturer og former, der understøtter og wrap omkring mere end en del af den kvindelige krop på et tidspunkt. Ifølge "Net Wellness," som en kvinde tyngdepunkt ændrer sig på grund af en tungere livmoder, rygsmerter opstår. Rygsmerter og en kvindes skiftende abdominal størrelse gør graviditet puder de bedste support puder til vordende mødre.

Amning Puder

Den bedste amning pude vil afhænge af dit bryst form, om du har tvillinger og størrelsen af ​​din talje. Ammende puder kan være cirkulær i form, buer til overkroppen og støtte, som du sygeplejerske. De kan være rektangulær i form, bedre medvirken dem med større taljemål. Store-breasted kvinder gavn af brystet pude, der er formet til at hvile under brystet, som de sygeplejerske. For den nye mor med tvillinger, er der endda en dobbelt sygepleje støtte pude.

Rejser Support Puder

Den bedste rygstøtte pude til at bruge til at forebygge problemer under en lang tur er en lændestøtte pude, ifølge University of Alabama i Birmingham. Skum er typisk det foretrukne materiale anvendt til disse typer puder. Sørg din bil nakkestøtte udvidelse justeres til at hvile direkte bag hovedet, så godt, og bruge en cirkulær nakkestøtte pude - omtales som en hestesko pude - at yde supplerende støtte til nakken.

hemorrhoid Puder

Den bedste måde at reducere hemorrhoid smerter og hævelse er ved at sidde på en støtte pude i stedet for stole med hårde siddepladser overflader, ifølge et spørgsmål om "Harvard kvinders sundhed Watch." Balde support puder også hjælpe med at forhindre hemorrhoid dannelse, så godt. Da hårde overflader skal undgås, en pude, der byder på masser af pude, såsom en fjer pude, er den bedste støtte pude til dette problem.

Sleep Puder

Den bedste støtte pude for tilbage sveller er en flad pude til deres hoved, som har en afrundet kant til det, for at imødekomme kurven af ​​halsen under søvn. Den bedste støtte pude til kvinder, der sover på deres sider er en med en højere hals støtte end hovedstøtte, såsom en hukommelse skum pude, ifølge "nakke- skuldersmerter," en publikation fra Harvard Medical School.

Related Articles