De bedste måder at flytte et Hoarder

November 8 by admin

De bedste måder at flytte et Hoarder


Flytning er langt mere kompliceret for hoarders og deres kære. Hoarders udvikler ofte en psykologisk tilknytning til deres ejendele og har svært ved at give slip på dem. Men du kan bruge en række strategier til at dele og herske, hvad der kan synes som en umulig opgave. I første omgang kan hamstrere vægrer sig ved tanken om at give slip på nogle af deres ejendele. Men da de begynder at se fremskridt i den tilgængelige plads og opleve friheden ved at give slip på deres overskydende ejendele, kan de blive mere villige til at deltage.

Start tidligt

Start tidligt giver en hoarder mere tid til at give slip på nogle af deres ejendele. Der er kun fire muligheder, der skal afgøres for hvert element: holde det, sælge det, donere det eller smide det væk.

Ring på Professionals

Mange gange, kan en mental sundhed professionel blive til stor nytte. Hamstring skyldes ofte en over-fastgørelse til objekter, og kan være resultatet af obsessiv-kompulsiv sygdom (OCD). En professionel kan hjælpe hamstrere arbejde gennem deres problemer, så de er i stand til at give slip på deres usunde vedhæftede filer til poster og flytte kun dem, der har betydning.

En ud af 10 Rule

Mange professionelle arrangører abonnere på "en i 10" reglen. For eksempel, hvis en hoarder har 800 bøger, har den person gå gennem stakke af 10 bøger, holder en fra hver stak. Det er meget lettere at flytte bare 80 bøger.

Hverve venner og familie

Overvej at planlægge en skraldespand dag, hvor hoarder, familie og venner kan leje en container og bortskaffe genstande, der ikke er egnet til salg eller donation. Hvis der er mange elementer af værdi, organisere en garage salg. Alt, hvad der ikke sælger bør straks blive ført til en secondhand butik for donation.

Related Articles