D-mannose bivirkninger

November 17 by admin

Et populært alternativ sundhed afhjælpe, D-mannose er udråbt til at være en reliever af mange lidelser i urinvejene, herunder urinvejsinfektioner. Hvor sandfærdig er disse påstande, og er D-mannose rigtige for dig? Hvad er de bivirkninger?

Hvad er D-mannose?

Relateret til glucose, D-mannose er et simpelt sukker, der absorberes langsomt i GI (mave) tarmkanalen. Meget af det udskilles ved vandladning.

D-mannose Foods

Blåbær, tranebær, og appelsiner er blot nogle af de frugter, der er kilder til D-mannose. Æbler er en anden god kilde.

D-mannose Usage

D-mannose anvendes primært til urinvejsinfektioner eller urinvejsinfektioner. Men der er lidt at støtte dette i klinisk forskning.

D-mannose dosering

Typiske doser starter ved 2,5 ml til 5 ml (eller halv til en teskefuld) i pulverform i vand hver to til tre timer i løbet af vågne hours.It også kommer i kapselform og er tilgængelig på nogle helsekost og supplere butikker.

D-mannose bivirkninger

Der har ikke været dokumenteret lægemiddelinteraktioner, men undersøgelser har antydet, at D-mannose i store doser kan føre til fosterskader. Gravide kvinder er blevet rådet til ikke at bruge det. Andre end disse advarsler, har der ikke været dokumenterede bivirkninger.

Related Articles