Cure Rate for Eksperimentel Hepatitis C Drug Tops 95 procent

August 8 by admin

Cure Rate for Eksperimentel Hepatitis C Drug Tops 95 procent


Forskere rapporterer, at et eksperimentelt lægemiddel er hærdet mere end 95 procent af patienter inficeret med hepatitis C, herunder nogle, der mislykkedes andre behandlinger.

Hvis det vinder godkendelse fra de amerikanske Food and Drug Administration, kan det nye stof, kaldet ABT-450 potentielt konkurrere med en anden innovativ hepatitis C-medicin, der koster $ 1.000 om dagen.

Næsten 3 millioner amerikanere har hepatitis C, en sygdom, der kan forårsage skrumpelever og kræft.

Disse nyere, avancerede behandlinger er bedre tolereret og lettere at tage end interferon, den traditionelle standardbehandling for hepatitis C, siger forskerne.

"Interferon ikke længere forpligtet til at helbrede hepatitis C," siger Dr. Stefan Zeuzem, en professor i medicin på JW Goethe University Hospital i Frankfurt, Tyskland, og ledende forsker på ABT-450 undersøgelse.

Hans forskning parring ABT-450 med andre interferon-fri medicin viste "næsten alle patienter med kronisk hepatitis C kan helbredes, selv om tidligere behandlinger var forgæves," Zeuzem sagde.

Rapporten blev offentliggjort online April 10 i New England Journal of Medicine, til at falde sammen med præsentation af resultaterne på det årlige møde i den europæiske sammenslutning for Studiet af leveren i London. Det stof Forsøget blev finansieret af lægemidlets maker, AbbVie.

"Hepatitis C er en stor, dårlig problem," siger Dr. William Carey, en lever specialist på Cleveland Clinic i Ohio.

Dette nye stof repræsenterer "en blandt mange gennembrud i vores evne til at håndtere hepatitis C," Carey sagde.

En fordel ved denne behandling er, at det er en pille, mens interferon er givet i ugentlige injektioner. Også ældre behandlinger gik i et år, mens denne nye terapi tager kun tre måneder til at arbejde, siger Carey.

Interferon behandling har også alvorlige bivirkninger, herunder træthed og influenzalignende symptomer.

"Dette er ikke det eneste stof kombination, der er interferon-fri, men det er en meget lovende," sagde han.

En ulempe ved terapi er, at nogle piller tages en gang om dagen, og nogle gange, hvilket kan gøre efter behandlingen tricky. Carey håber, at behandlingen i sidste ende forenkles. "Ville det ikke være fantastisk, hvis vi kunne tage en eller to piller en gang om dagen og være færdig med det?" sagde han.

Da mange mennesker med hepatitis C forbliver symptomfri, har det medicinske samfund ikke enige om, hvem de skal behandle.

Med disse nye kure, bliver dette spørgsmål lettere at besvare, siger Carey. "Når du har en behandling, der er denne enkle, effektive og fri for bivirkninger, er der færre og færre grunde til at tænke over at tilbageholde behandling," bemærkede han.

"Den største barriere er koste," tilføjede han.

Hvorvidt det nye lægemiddel vil blive prissat ligesom Sovaldi, $ 1.000 om dagen medicin, er stadig ukendt.

Med Sovaldi den nødvendige tremåneders kursus koster $ 90.000 plus alle andre udgifter narkotika og lægehjælp.

Carey sagde nogle forsikringsselskaber dækker udgifter til lægemidlet, mens andre har nægtet det.

Omkostninger er endnu større i lyset af de millioner af Baby Boomers, der er fem gange større sandsynlighed for at blive smittet med hepatitis C end andre voksne, ifølge det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse.

"Det kommer til at få sværere som tiden går for forsikringsselskaber ikke at dække udgifterne til disse lægemidler," Carey sagde. "Dette er en hærdelig sygdom".

Ifølge en rapport CBS News, lovgivere og forsikringsselskaber klager over, at Gilead Sciences, fremstilleren af Sovaldi, forsøger at "mælk desperate patienter." Gilead siger, at trods den høje pris, Sovaldi er billigere, fordi det "kurere patienterne hurtigt og fjerner en lang og dyr behandling med andre lægemidler."

Til denne fase 3 forsøg med ABT-450 - typisk den sidste retssag er nødvendig for FDA godkendelse - næsten 400 patienter blev randomiseret til at tage en placebo eller en pille, der indeholder ABT-450 plus narkotika ombitasvir og ritonavir. Disse patienter tog også to yderligere lægemidler, dasabuvir og ribavirin. Alle patienter var blevet behandlet før, men så deres sygdomme vende tilbage eller havde en dårlig eller slet intet svar på behandlingen.

Tager ABT-450 kombination, 96,3 procent af patienterne reagerede, siger forskerne.

Tidligere forskning har vist, at patienter, der aldrig var blevet behandlet også svarede på denne kombination.

Dr. Marc Siegel, lektor i medicin ved NYU Langone Medical Center, New York, siger, at resultaterne ser lovende ud for de millioner af mennesker med hepatitis C.

"Hepatitis C er underdiagnosticeret," siger Siegel.

Disse nye behandlinger, med deres høje helbredelsesprocent, gør det vigtigt at diagnosticere og behandle hepatitis C tidligt at forhindre skrumpelever og leverkræft, sagde han.

Hepatitis C kan spredes ved injicerbar stofbrug eller seksuel kontakt med en inficeret person. Den amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse anbefaler engangs-screening for dem, født mellem 1945 og 1965 - det er potentielt millioner af mennesker, der vil kunne henføres til behandling.

Related Articles