CPR kan arbejde i bugleje

February 2 by admin

CPR kan arbejde i bugleje


En lille, foreløbig undersøgelse har konstateret, at udførelse af genoplivningsudstyr (CPR) på en person, der lyver på maven i stedet for på ryggen forbedrer blodgennemstrømningen.

"Det er meget eksperimenterende, og vi er ikke anbefale nogen at begynde at gøre dette," siger Dr. Myron Weisfeldt, den ledende forfatter, der gjorde undersøgelsen, da han var formand for medicin ved Columbia Presbyterian Medical Center. Men Weisfeldt, som nu er formand for Johns Hopkins departementet medicin, tilføjer, at resultaterne er lovende nok til at gennemføre yderligere forskning i proceduren.

Resultaterne af undersøgelsen vises i nummer af tidsskriftet Genoplivning juni.

Weisfeldt siger, at undersøgelsen, der tog fire år at arrangere på grund af de etiske overvejelser, der er involveret i at prøve en ny teknik på patienter, der lider af hjertesvigt, er et forsøg på at forbedre teknikker til genoplivning.

"Vi ved, at mængden af ​​blodgennemstrømningen i CPR er meget beskeden, og i nogle år har forsøgt at udvikle nye måder at forbedre blodgennemstrømningen hjælp mekaniske anordninger," siger han.

"Dette er et forsøg på at anvende de principper, som vi havde brugt for mekaniske enheder til stedet udtænke noget for folk i marken til at gøre med deres hænder," tilføjer han.

Fordelene ved at udføre CPR på en person i liggende stilling synes at være klar: Fordi det er lettere at lægge pres på ryggen end til brystet - der er mere plads til at manøvrere og ikke bekymre dig om at beskadige brystkassen - mere kraft kan anvendes, hvilket øger blodtrykket.

Problemet, Weisfeldt påpeger, er at sikre en person kan trække vejret, når liggende på maven. På hospitalet undersøgelse, blev patienterne givet oxygen, selv om det ikke ville være tilfældet i en normal indstilling.

"Vi ved ikke, hvor god eller dårlig ventilation ville være på emner [uden for et hospital]," siger han.

"Dette er en meget lille, tidlig undersøgelse af et meget vælg befolkning, men det viser en potentiel fysiologisk fordel i at se på blodtryk og blodgennemstrømning, og giver nogle håb om, at i en bestemt population, måske tilbøjelige CPR øge blodgennemstrømningen," siger Dr. Vinay Nadkarni, formand for akut hjerte-kar-pleje udvalg af American Heart Association og en lektor i anæstesiologi og intensivbehandling ved universitetet i Pennyslyvania.

En anden fordel, siger han, kunne være, at i liggende CPR, tungen tendens til at falde tilbage i halsen, blokere luftvejen, og i en udsat position, kan tungen stikker ud, holder passagen klarere.

Nadkarni tilføjer, at CPR oprindeligt blev udført på patienter i et udsat position, når folk blev reddet fra at drukne, og målet var at skubbe vandet ud af deres lunger.

"Så det er sortering af et spændende nyt kig på en gammel teknik," siger han, "til en første byggesten se på CPR lidt anderledes, men det er ikke nok til at gøre American Heart Association ændre sine anbefalinger."

Disse henstillinger, herunder at udføre CPR i liggende stilling, siger Nadkarni.

For undersøgelsen, blev CPR testet på seks kritisk syge patienter, der allerede i Columbia Presbyterian kritiske afdeling, fordi deres hjerter var holdt op. De havde undladt at reagere på standard CPR mindst en halv time.

Hen mod slutningen af ​​denne periode blev yderligere 15 minutter af standard CPR udføres på patienter, mens deres blodtryk blev overvåget, og derefter blev patienterne vendes og givet en anden 15 minutter af CPR, mens på deres maver.

Mens tilbøjelige, lægerne var i stand til at øge det systoliske blodtryk, der måler hjerteslag, om patienterne med gennemsnitligt 34 ​​millimeter kviksølv, en statistisk signifikant forbedring. Også statistisk forbedret var den gennemsnitlige arterielle blodgennemstrømning pres, med gennemsnitligt 14 mm.

Det diastoliske blodtryk, den hvilende på hjertet, forbedres ved et gennemsnit på 10 mm, hvilket ikke var statistisk signifikant.

Hver patient fik omvendt CPR i undersøgelsen havde også en 10-pund sandsæk placeret under hans nederste brystet for at stabilisere hans krop, mens pres blev påført ryggen. Hans hoved blev vendt til den ene side at tillade ham at trække vejret med oxygen leveret af en sygeplejerske.

Ingen af ​​patienterne i undersøgelsen overlevede på grund af deres tilstand før den omvendte CPR blev forsøgt.

Men Weisfeldt siger den statistiske forbedring blodtryk og blodgennemstrømning mellem de to CPR positioner viser værdien af ​​at forfølge forskning i den optimale position for CPR.

Related Articles