Cargill Begins Massive Tilbagekaldelse af Tyrkiet Forbundet med Salmonella Outbreak

May 13 by admin

Cargill Begins Massive Tilbagekaldelse af Tyrkiet Forbundet med Salmonella Outbreak


US kød processor Cargill meddelte sent onsdag, at det var første gang en af ​​de største kød minder i historien, der involverer omkring 36 millioner pounds af jorden kalkun knyttet til et udbrud af salmonella.

Flytningen kan bidrage til at bringe eksperter tættere på kilden til udbruddet, som de amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse siger har dræbt en californisk og syg mindst 76 andre i hele 26 stater siden marts.

Som rapporteret af The New York Times, blev tilbagekaldelsen annonceret af Cargill Value Added Meats Detail, en enhed af Cargills kød datterselskab. Selskabet sagde, at det ville også suspendere produktionen på en fabrik i Springdale Ark., Den formodede kilde til plettet jorden kalkun.

"Det er beklageligt, at folk kan være blevet syge af at spise en af vores jord kalkun produkter, og, for alle, der gjorde, at vi er virkelig ked af," Steve Willardsen, formand for Cargills kalkun forarbejdning virksomhed, sagde i en skriftlig erklæring, rapporterede The Times .

Både amerikanske landbrugsministerium (USDA) og CDC sagde tidligere på ugen, at de havde undersøgt oprindelsen af ​​udbruddet.

Ifølge CDC, har sygdomme dukket op på landsplan. De største antal sager er grupperet i Michigan og Ohio, med 10 sager hver, mens Texas havde ni sygdomme. Cases har også rejst i Illinois (syv), Californien (seks) og Pennsylvania (fem). Alabama, Arizona, Georgia, Iowa, Indiana, Kentucky, Louisiana, Massachusetts, Minnesota, Missouri, Mississippi, North Carolina, Nebraska, Nevada, New York, Oklahoma, Oregon, South Dakota, Tennessee og Wisconsin har også rapporteret mellem 1-3 sager hver.

Et dødsfald, der involverer en sag i Sacramento County, Californien., Er blevet rapporteret af statslige embedsmænd der, rapporterede Associated Press. CDC siger sager er blevet rapporteret hver måned siden marts, med de seneste rapporter sker i midten af ​​juli. Agenturet siger, at måske endnu ikke er blevet indberettet nyere sager.

Ifølge agenturet, kulturer taget fra fire prøver af jorden kalkun opnået fra detailforretninger fra marts 7 og 27 Juni blev forurenet med den samme stamme af salmonella, men denne stamme er ikke blevet afgjort knyttet til sygdomme rapporteret.

Salmonella er en meget almindelig patogen på fjerkræ, og USDA regler begrænser tilbagekaldelse af salmonella-plettet fjerkræ, indtil der er etableret en klar sammenhæng til sygdom.

Ifølge The Times, en industri fagblad, WATT Fjerkræ USA, rangerer Cargill Value Added Meats som den tredje største processor af kalkun i USA.

Allerede inden kilden til udbruddet var blevet bestemt, havde USDA s Fødevaresikkerhed og Inspection Service (FSIS) indberettet 29 juli, at "minder forbrugerne om den afgørende betydning af følgende pakke madlavning instruktioner for frosne eller friske jorden kalkun produkter og generel mad sikkerhedsforskrifter, når håndtering og af eventuelle råt kød eller fjerkræ. "

Ifølge USDA, kan Salmonella bakterie forårsager salmonellose, som "kan være livstruende, især for dem med svagt immunforsvar, såsom spædbørn, ældre og personer med HIV-infektion eller kemoterapi." Symptomerne opstår typisk inden for otte til 72 timer og kan omfatte feber, mavekramper og diarré. Kulderystelser, hovedpine, kvalme og opkastning kan også forekomme, og symptomerne kan vare op til en uge.

â € ¨

â € â € â € ¨

Sådan forhindrer Salmonella Sygdom fra kød:

â € â € â € ¨

Det amerikanske landbrugsministerium Fødevaresikkerhed og Inspection Service tilbyder op disse tips til forbrugere:

  • â € â € â € ¨
  • Vask hænderne med varmt vand i mindst 20 sekunder, før rører råt kød eller fjerkræ, og vask alle redskaber, fade og skærebrætter med varmt sæbevand.
  • â € â € ¨
  • Sørg for at adskille råt kød / fjerkræ fra andre fødevarer (f.eks grøntsager), som ikke vil blive kogt. Brug separate skærebrætter til kød, fjerkræ, ægprodukter og kogte fødevarer.
  • â € â € ¨
  • Sikre interne madlavning temperaturer for kød (herunder hakket oksekød / svinekød) er 160 grader Fahrenheit (F) og 165 grader F er sikkert for kalkun, kylling og andet fjerkræ. Check med en fødevare termometer.
  • â € â € ¨
  • Vær sikker på at nedkøle råt kød og fjerkræ inden for to timer efter købet (en time, hvis temperaturerne klatre over 90 grader F). Køleskab kogt kød og fjerkræ inden for to timer madlavning.
  • â € â € ¨

â € â € ¨

Related Articles