Business af organtransplantationer

February 18 by admin

Transplantation Society udsendte en erklæring i dag gentager sin modstand mod køb og salg af menneskelige organer og opfordrede alle lande til at forbyde kommerciel handel med væv og organer.

Foreningen, der har 3.000 medlemmer i 65 lande udsendte erklæring på den sidste dag af sin internationale kongres i Hollywood, Florida.

Køb og salg af organer er et varmt emne. Der har været fremme, at økonomiske incitamenter anvendes til at afhjælpe manglen på orgel. Der har også været en række nylige nyhedsindslag om et voksende sort marked for transplanterede organer og væv.

Enhver, der ansøger om medlemskab i Transplantation Society skal underskrive en erklæring, der siger, "organer og væv bør frit givet uden kommerciel hensyntagen til økonomisk gevinst."

Potentielle medlemmer skal også enig i samfundets anbefaling om, at "alle lande bør vedtage lovgivning, der forbyder al kommerciel handel med væv og organer. Ingen transplantation kirurg / team skal inddrages direkte eller indirekte i køb eller salg af organer / væv eller i nogen transplantation aktivitet med henblik på kommerciel gevinst for sig selv / hende selv eller en tilknyttet hospital eller institut. "

Erklæringen blev skabt af transplantation Samfundets etiske komité i 1986.

"Siden ankommer til vores position i 1986, den etiske komité har i årenes løb, fastholdt en konsekvent holdning til salg af organer. I det nuværende klima, er det endnu mere vigtigt, at transplantation Society tager alvorligt dens overvågning af og politiarbejde transplantation aktivitet for, at en sådan aktivitet følger de korrekte principper i praksis, "siger medlem etiske udvalg Dr. Eduardo A. Santiago-Delpin.

Related Articles