Brown fedtceller måske en dag Hjælp bekæmpe fedme

October 9 by admin

Brown fedtceller måske en dag Hjælp bekæmpe fedme


Den menneskelige krop har to slags fedt: "dårlige" hvide slags, der lagrer kalorier og "god" brown art, der brænder dem. Nu har forskere siger, at det faktisk er muligt at gøre mere brunt fedt at hjælpe folk tabe sig.

"Vi er nu endnu mere optimistisk, at brunt fedt kan anvendes til behandling af fedme og diabetes," undersøgelse ledende forfatter Dr. Aaron Cypess, assisterende professor ved Harvard Medical School og Joslin Diabetes Center i Boston, sagde i en pressemeddelelse fra endokrine Society.

I 2009 Cypess viste, at selv voksne har en tendens til at have en meget mere hvidt fedt, end de gør brune, de fleste har nogle brune fedt i et område, der strækker sig fra den forreste del af halsen på deres bryst.

Nu, i et opfølgende studie, planlagt til præsentation søndag på den Endocrine Society årsmøde i Boston, fandt Cypess flere gode brune fedtceller findes også i dybere fedt. Faktisk blev nogle af dem faktisk blandet med hvide fedtceller.

"Det er en marmorering på celleniveau," Cypess sagde i pressemeddelelse. "Vi spekulerede: Ville det ikke være rart, hvis du kunne vokse mere brunt fedt Svaret er ja."

Forskerne voksede modne humane brune fedtceller fra præ-adipocytter eller pre-fedtceller, taget fra en frisk prøve af brunt fedt. Cypess bemærkes, at den proces, som tog omkring to uger i et laboratorium, sandsynligvis ville ske hurtigere i kroppen.

Ved at måle iltforbrug på fedtceller, forskerne viste også, at brunt fedt rent faktisk brænde et betydeligt antal kalorier. Selv om undersøgelsen konkluderede, at stimulere væksten af ​​ekstra brunt fedt kan være en lovende behandling af fedme, forskerne understregede, at gøre flere gode fedt ikke ville være en erstatning for ordentlig kost og motion.

"Stærk som brunt fedt kan være på brænde kalorier, kan vi nemt ud-spise fordel," Cypess advaret.

Fordi denne undersøgelse blev præsenteret på en medicinsk møde, skal resultaterne ses som foreløbig, indtil de er offentliggjort i et peer-reviewed tidsskrift.

Related Articles