Botox Treats blæreproblemer

May 25 by admin

Nogle siger Botox vil holde dit ansigt ser ung, men beviser fortsætter med at vokse, at det vil holde din blære fit så godt.

Botox indsprøjtninger er blevet en lovende ny behandling af en bred vifte af de nedre urinveje dysfunktioner, ifølge en undersøgelse præsenteret 9 maj på det årlige møde i American Urological Association i San Francisco.

Dr. Michael kansler for University of Pittsburgh School of Medicine har brugt Botox siden 1998 til behandling af 110 patienter, der lider en række blære dysfunktioner. Den dysfunktion forårsager dem alle til at opleve inkontinens, ude af stand til at holde deres urin eller helt tom deres blærer.

Omkring 67 procent af patienterne rapporterede et fald eller fravær af inkontinens efter modtagelsen af ​​botox indsprøjtninger, sagde kansler. Faldet skete inden for syv dage efter behandling og varede omkring seks måneder.

Behandlingen involverer indsprøjtning Botox i musklen, der styrer blæren. Den botox svækker muskler og lindrer ufrivillige sammentrækninger, genoprette normal blære funktion.

Related Articles