Bosses: Sådan forhindrer udbrændthed

December 31 by admin

Af Teresa MooreOverarbejde, job stress, fyringer, obligatorisk overarbejde, og manglende kontrol over jobbet: disse er nogle af de største årsager til, at de ansatte får brændt ud på deres arbejde. Reduktion job stress, at komme af med tvungen overarbejde, og forbedre arbejdspladskultur vil hjælpe. Sommetider folk bare nødt til at søge en anden type profession af personlige grunde. Men hvis din medarbejder forsøger at blive i jobbet, vil alle motion, ferier og grønne bladgrøntsager i verden ikke gøre en forskel, hvis din arbejdsplads er psykologisk giftig.

"Ofte er der denne idé om, at der er en mangel hos den enkelte og de har brug for at blive behandlet," siger Michael Leiter, professor i psykologi ved Acadia University i Nova Scotia. I 1997 Leiter og Christina Maslach, professor i psykologi ved University of California i Berkeley, medforfatter Sandheden om udbrændthed, den første bog til vægt tanken om, at strukturen af ​​og betingelserne for arbejdspladsen - ikke arbejdstageren - er skyld i udbrændthed.

Der er kun så meget udbrændt person kan gøre, Leiter bemærker. Den ene person, der virkelig kan gøre en forskel, er chefen. Din supervisor har en stor kontrol over de vigtigste aspekter af, hvordan du arbejder, og hvordan du føler dig om dit arbejde. "Du kan ikke bare sende folk ud for at reparere sig selv," Leiter sagde. "Jeg tror ikke, du kan få bedre uden en ændring i dit forhold til din vejleder."

Hvor skal jeg starte?

Leiter og Maslach, der har studeret udbrændthed i flere år, har identificeret en række elementer, der har indflydelse, om en arbejdsplads vil give næring produktivitet eller avle brænde ud:

Arbejdsbyrde. Har medarbejderne har en rimelig mængde arbejde? Har de har tid og ressourcer til at få deres arbejde? Har de nogle følelse af kontrol over deres arbejdsbyrde?

Belønninger. Er medarbejderne belønnes på en meningsfuld måde?

Fællesskabet. Har medarbejderne føler, at de er en del af et team, der arbejder mod et fælles mål? Eller gør de føler sig isolerede og i konflikt med resten af ​​gruppen?

Fairness. Oplever medarbejderne at arbejde og belønninger fordeles på en retfærdig måde? Eller de føler sig undertrykt af en indlysende stjerne system eller hakkeorden?

Værdier. Har medarbejderne deler værdierne i organisationen? Har arbejdet synes meningsfuldt?

"Folk kan sætte med en forbløffende arbejdsbyrde, hvis de føler de andre elementer bliver behandlet," Leiter sagde.

Lade dine medarbejdere kender deres indsats er afgørende for organisationens succes kan forebygge følelser af isolation og fremmedgørelse. En god vejleder gør folk føler deres bidrag er værdifulde. Ruth Luban, en karriere konsulent baseret i Santa Monica, Californien, talte om direktøren for en MMS selskab, der har foretaget en gylden kopi af CD-software hans kontor designet. Han havde alle underskrive det - herunder teknisk og hjælpepersonale - og indrammet den og hængte den på kontoret som en guldplade.

Anerkende og belønne gode arbejde

"Validering er ekstremt vigtigt," siger Luba, forfatter holde Fire: Fra Burnout til Balance. "Det er i høj grad et top-down ting, efter min mening. Selvfølgelig kolleger kommer til at kondolere, men hvad der virkelig gør en forskel er at få anerkendelse fra den ansvarlige."

Og anerkendelse skal komme i en form, der taler direkte til arbejdstagerens behov. "For nogle mennesker penge er det," Leiter sagde. "For andre mennesker, penge i sig selv ikke er tilstrækkeligt. Der skal være en jibing af værdierne. For et betydeligt antal mennesker, især dem, laver kreative, følelsesmæssigt udfordrende arbejde, skal løses af de andre aspekter for dem at have at holde sig til det. "

Ligesom en god kaptajn, en god chef sikrer, at alle bliver på kurset, selv over de uslebne patches. Mange mennesker trives på stress at gøre udfordrende arbejde. Kolleger, der er glade for at få en Internet start fra jorden finder ofte de har energi til skemaer, der ville synes umuligt i en mindre inspirerende miljø. Men sætte de samme mennesker i en start, hvor missionen er uklar, og de mål, holde skiftende, og se frø af udbrændthed begynder at spire.

"At hjælpe mennesker afklare forventninger og prioriteringer er en af ​​de største ting, en god leder kan gøre," siger Karen Lawson, managementkonsulent baseret i forstæder Philadelphia. "Men ofte, især i indstillinger, der hurtigt skiftende og udvikler sig, er der den forstand, at lederne ikke engang ved, hvad de forventninger og prioriteringer."

Hvis du er meget kritiske uden at tilbyde konstruktiv rådgivning eller ros, kan du gøre lige så meget skade som de, der ikke er klar over deres forventninger. Og selv om ingen bør regne med en vejleder til at være et surrogat forælder eller rådgiver, er det ikke urimeligt at forvente civile behandling på arbejdspladsen.

Skift starter øverst

"Bosses skal huske de små ting," siger Carole Kanchier, en psykolog og hovedstol Questers, en karriere rådgivningsvirksomhed. "Sig god morgen med et smil. Bosses agter ikke at være uhøflig, men ofte er de så optaget af en opgave, de glemmer det grundlæggende."

Desværre, selv om vejledere øve stor indflydelse på deres underordnedes holdninger arbejde, mange af dem undlader at gøre tid til at lære hvordan man kan forbedre kontor moral. Selv små virksomheder og Fortune 500-virksomheder er ivrige efter at indgå kontrakt med Lawson for hendes seks timers udbrændthed klasse for medarbejdere, de rutinemæssigt annullere følgesvend klassen for ledere.

"Virksomhederne tror tilbyder klassen er kuren," sagde hun. "De forstår ikke de ændringer, nødt til at starte på toppen."

Luban sagde hun modtager snesevis af opfordringer til hjælp fra Internet selskaber. "Selv line-firmaer med foozball borde og massage behandlere er begyndt at se de ting som klicheer," sagde hun. "Disse ting ikke er nok længere." Kendetegnet for udbrændthed har typisk været benægtelse. [Folk tror], »Andre mennesker synes at klare sig bedre, så jeg bliver nødt til at prøve hårdere.« Du er nødt til at ære og anerkende, hvordan du føler. Ledere kan skabe et klima af kommunikation. At tale om udbrændthed er en af ​​de mest helbredende ting du kan gøre. "

Referencer

Interview med Ruth Luban, en karriere konsulent og forfatter til Burnout: Keeping the Fire.

Interview med Karen Lawson, managementkonsulent baseret i forstæder Philadelphia

Interview med Michael Leiter, professor i psykologi ved Acadia University i Nova Scotia

Christina Maslach og Michael P. Leiter. Sandheden om Burnout: hvordan organisationer Årsag Personlig Stress og hvad man skal gøre ved det. Jossey-Bass: New York, New York: 1997 256 s.

Wilmar Schaufeli og Dirk Enzmann. Den Burnout Companion til Uddannelse og praksis: en kritisk analyse (Issues i Occupational Health). Taylor and Francis: 1998

Sandheden om Burnout: hvordan organisationer Årsag Personlig Stress og hvad man skal gøre ved det, af Christina Maslach og Michael P. Leiter, Jossey-Bass, 1997

Når Stress vil ikke gå væk, af William Atkinson, HR Magazine, december 2000 Vol. 45, No. 12 http://www.shrm.org/hrmagazine/articles/default.asp?page=1200atkinson.htm

Related Articles