"Body Kontrol" ikke skyld for de fleste Ishockey Skader: Undersøgelse

July 13 by admin

"Body Kontrol" ikke skyld for de fleste Ishockey Skader: Undersøgelse


Når en ishockeyspiller smækker en modstander mod brættet, kan få den store opmærksomhed, men de fleste skader i ungdom hockey skyldes ulykker, ikke tilsigtet "krop kontrol," forskere har fundet.

I undersøgelsen, University at Buffalo forskere analyserede data fra 3.000 canadiske drenge i en ungdom ishockey program, i alderen 4 til 18, og fandt, at 66 procent af skader drengenes var forårsaget af et uheld rammer brædder eller målstolperne, kollisioner mellem holdkammerater eller at blive ramt af en puck. Krop med måling tegnede sig for 34 procent af skader.

Undersøgelsen fandt også, at utilsigtede skader tendens til at være mere alvorlige end dem, der skyldes kroppens kontrol.

Forskerne blev overrasket over resultaterne, som for nylig blev offentliggjort online i British Journal of Sports Medicine.

"Der er et billede af kroppens kontrol som en form for vold, der tolereres af spillet af hockey., Denne undersøgelse viste dog, at kroppen kontrol ikke udgør en stor del af skader. Måske så vigtigt, krop kontrol førte ikke til en stigning i forsætlige skader, "undersøgelse ledende forfatter Barry Willer, professor i psykiatri og rehabilitering videnskaber, sagde i en University at Buffalo pressemeddelelse.

En anden konklusion var, at skader steget sammen med graden af ​​konkurrence og spillernes alder.

"Game skader var langt hyppigere blandt de højtuddannede spillere på rep hold," under spil, mens personskader under træningen var lave på tværs af alle aldersgrupper og divisioner, siger Willer.

Willer bemærkede i pressemeddelelse, at undersøgelsen ikke besvare to vedholdende spørgsmål: I hvilken alder bør krop kontrol tillades ungdom hockey eller skal det være tilladt på alle?

Men det tyder på, at "uanset om de unge spillere kan kroppen check, utilsigtet kontakt med bord, is eller andre spillere er vigtige kilder til alvorlig utilsigtet skade. For at undgå disse ulykker, skal hockey trænere lære spillerne at holde hovedet op, i stedet for at kigge ned på pucken, "Willer sagde.

Related Articles